Norge – Magisk land for MC-kjøring mener vennegjeng fra Colombia

Bjørn Richard Johansen
Norge er garantert et av verdens flotteste land å kjøre motorsykkel i. Det mener syv MC-turister fra Colombia som denne uken besøker Norge på leide KTM MC-er. Syklene plukket de opp i Østerrike kjørte gjennom Tyskland, Danmark og Sverige før de kom til Norge. Reitwagen.no fulgte de fra Oslo, Buskerud og gjennom Telemark.
Samlet foran Straand Hotel i Vrådal tidligere i uken. Vel 40 mil med svingete vei den dagen.

Etter at vi forlot teamet fortsatte de over til Vestlandet med fjord, fjell og dype daler. Dermed har de også fått prøvd ut mange av rutene i Hubriding.no nettet.

Rett og slett en lang rekke av magiske øyeblikk. Gjengen skal fortsette turen rundt om i Norge frem til neste helg hvor de deltar på KTM Europe Adventure Rally i Lillehammer. Syklene har de leid i Østerrike via Edelweiss Bike Rental.

Jan Grønbech til høyre i bildet har organisert turen på norsk side i samarbeid med Motoraid Adventure i Colombia.

Magiske øyeblikk
– Jeg har fulgt de i flere dager og dette var en vellykket tur, sier Jan Grønbech som har stått for guiding og tilrettelegging i Norge. Å kjøre MC som gir flotte turopplevelser er en av hans store hobbyer. Til daglig er han Chief Business Officer i DCompany med base i Oslo. Selskapet jobber med å digitalisere aksjeselskaper, gjennom å tilby fullt automatiserte selskapsrettslige beslutninger, inkludert autogenererte styre- og generalforsamlingsprotokoller, samt lovpålagt rapportering til myndighetene. Videre er han kjent som direktør for Google i Norge i mange år.

– Jeg ble kontaktet i vinter via kjente og koblet opp mot Motoraid Adventure i Sør-Amerika. Sammen har vi lagt opp Norgesbesøket som har vært en veldig hyggelig opplevelse, sier Jan Grønbech.

Bjørn Richard Johansen i Reitwagen.no sammen med Jorge Hernan Uribe Calle i Motoraid Adventure. Han er ansvarlig for turen og kontaktpunktet om du jakter på spennende MC-turer i Sør-Amerika.

Bogota i Colombia
Jorge Hernan Uribe Calle
 er Executive Director for Motoraid Adventure med base i Bogota i Colombia.
– Det er første gang vi har laget en tur til Norge og vi er mektig imponert. Nå forstår vi det vi har hørt rykter om. Nemlig at Norge er et av verdens beste land å kjøre motorsykkel i, sier Jorge Hernan Uribe Calle til Reitwagen.no.

– Det er drømmeveier å kjøre på. Vi har fått oppleve svingete veier i over en uke nå, sier Uribe Calle.

Foto fra en av mange flotte pauser underveis. Her fra Vestlandet.

Drømmeveier
Så flotte svingete veier har vi aldri opplevd før. Perfekt for vår gjeng bestående av 7 aktive motorsyklister fra Colombia. De skryter også av veiene i Colombia og sier det er en stor forskjell.

– Her i Norge er det nesten ikke mygg og «ants». Hos oss vil du nok raskt merke at det er mye viktigere å ha pauser når du kjører på landeveiene. Ikke bare for å ta sikkerhetspauser og komme seg, men også for å vaske hjelm og visir som er langt mer preget av «flyer og mygg med mer…», sier Jorge Hernan Uribe Calle.

Lunsj i Rjukan. Da fikk også syklene hvile litt!

Velkommen til Colombia
– Vi lager MC turer I Colobia og Sør-Amerika så det er bare å ta kontakt med oss, sier Jorge Hernan Uribe Calle. Du finner mer om selskapet på www.motoraidadventure.com.

Simon Humphreys og Matt Cootes fra Jersey er også i Norge på vei til KTM Rally. De kjente noen av Colombianerne fra tidligere KTM Europe Adventure Rally og hang seg på turen.

– Nå gleder vi oss bare til en ny uke i Norge med gode kjøreopplevelser, før vi møter mange internasjonale kjørevenner i Lillehammer neste helg, avslutter Uribe Calle.

Kontaktinformasjon for turer i Sør-Amerika:
Jorge Hernan Uribe Calle
www.motoraidadventure.com
E-post: jorge(a)motoraidadventure.com
Facebook: /MotoRaidAdventure
Intagram: @MotoRaidAdventure
Twitter: @Motoraid_ADV

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend