Gratulerer: Fenomenet Bikelife vil i løpet av søndagen passere 25.000 følgere og medlemmer på Facebook i Norge

Bjørn Richard Johansen
Gøy faktor er kanskje det viktigste i livet. For litt over 12 måneder så vi Bikelife for første gang på Facebook. I løpet av en ukes tid fikk de 1.000 følgere. Thomas J. Winther og René Holmen traff en nerve i motorsykkel-Norge. Fenomenet vil trolig passere 25.000 følgere på Facebook i dag. Gjennom å dele gode historier, samt å ta pulsen på MC-Norge gleder de seg til 2022-sesongen. Neste mål er 30.000 følgere!

Thomas og Réne
Vi i Reitwagen.no tror genuint på den digitale tidsalder vi er inne i. Derfor kontaktet vi Thomas og René den første uken de var i aktivitet. Vårt budskap var: Dere treffer en nerve og har et engasjement og en entusiasme som er viktig for motorentusiasten og MC-Norge. Senere har det blitt forsterket ved at vi har sett de mange gode YouTube, podcast og casene/situasjonene/bildene/historiene som er løftet frem av medlemmene på Bikelife på Facebook og nett. Videre er dere utrolig flinke å samarbeide med alle med interesse for motorsykkel i Norge. Det være seg med hensyn til motorsykkelen, forhandlere, importører, utstyr til motorsykkelen, kompetanse og kunnskap for å kjøre MC, føreropplæring og kjøreopplevelser. Videre er dere flinke i å samarbeide med andre Facebookgrupper og de solide og tradisjonelle MC-mediene som MC-avisa og Bike. Det inspirerer og er viktig for utviklingen av det norske motorsykkelmarkedet.

– Vi tror noe av suksessen er at vi er opptatt av det meste som opptar alle som er interessert i MC. Fra nye moderne sykler til de eldste cafe racerne og alt som følger av motorsykkelinteressen, sier Thomas J. Winther. Videre er vi svært opptatt av ungdom og rekruttering som vi tydelig markerte under Motorsykkelens Uke nylig med flere reportasjer, YouTube og podcast sendinger om ungdomsrelaterte tema.

Norge i front
Det som skjer i det norske MC-markedet er også helt unikt i forhold til de land vi normalt sammenligner oss med. Her har vi i Norge vært langt mer innovative. Når det gjelder fokuset på MC- og kjøreglede, turisme og deling i sosiale medier er vi i Norge i front i markedet i Norden og Europa.

Tok helt av
Vi er utrolig stolt over å straks ha passert 25.000 følgere. For en tillitserklæring.
– Gøy faktor er kanskje det viktigste i livet, men vi hadde aldri trodd at det skulle ta så av, sier Thomas J. Winther. Bikelife er rett og slett gøy faktoren i våres liv. Familieterapeut og sexolog bosatt i Sarpsborg. Han driver til daglig Curasenteret som er et selskap med fokus på nettopp rådgivning rundt de vanskelige personlige utfordringene vi av og til trenger hjelp med.


– Jeg kan faktisk alt om motorsykkelen, mens Thomas har det i kjeften, sier René Holmen med et smil. Han startet alle de første sendingene med å si at han var teknisk ansvarlig på et MC-verksted. I dag jobber han i samme rolle på et bilverksted, men bruker all fritid på Bikelife som hobby. Han har vært kompis, venn og arbeidskollega siden de gikk på skole sammen i ungdommen i Sarpsborg.

– Men jeg må også si at Thomas har imponert meg opp igjennom årene med hva han får til med de mange syklene han har kjøpt, sier René Holmen med et smil.

Null visjon
– For oss er det overordnede målet å bidra til Null-visjonen. Videre er vi utrolig opptatt av å bidra til å fremme motorsykkelinteressen blant kvinner i Norge. Her heier vi blant annet på WIMA og The Litas som er to viktige aktører som hver på sin side er viktige MC grupper for damer. Det er viktig for å vokse MC markedet i Norge, sier de to kompisene fra Østfold til Reitwagen.no

Det å rette fokus mot kjøregleden på MC, samtidig som vi løfter frem fokus på føreropplæring, kjøreglede og informasjonsdeling i det sosiale rom er vårt bidra til dette viktige politiske målet, sier René og Thomas til Reitwagen.no på dagen de passerer en ny milepæl i sin satsing. Nå er neste mål 30.000 følgere og medlemmer i Bikelife.

Et sterkt team
Bikelife sidene preges av sterk moderering. Useriøse debatter og innlegg blir stoppet straks.

– Vi ser at vi har fått mye ros for ryddighet. Det setter våre følgere stor pris på, sier René Holmen.

– Samtidig ser vi at det har vært en suksess å bidra å samarbeide godt med alle aktører i markedet. Vår ambisjon er å øke respekten for motorsyklisten og derigjennom bidra til vekst og stolthet for alle som er interessert i motorsykkelen som fenomen, sier Thomas J. Winther. Det har uten tvil hvert grunnlaget for vår suksess i Bikelife.Hardt arbeid

– Vi vet at det er hardt arbeid og vi bruker hver dag mange timer på å følge opp Bikelife. Det vet vi tærer på familien, men de ser samtidig at vi har det gøy, sier Thomas J. Winther. Han og René understreker også at suksessen med Bikelife ikke hadde blitt en realitet om de ikke hadde fått kjempehjelp underveis.

– Teamet du ikke ser, men som er i kulissene består blant andre av Dag Robert Wiik Berge, Daniel Bond, Kenneth Johannessen, Vegard Loen, Henrik Saglien Frostrud og Joel Kolltveit. Disse er med å moderere nettsidene, jobbe med sponsorer og støttespillere og hjelper til med å gjennomføre arrangementer, avslutter Thomas J. Winther og René Holmen.

Reitwagen.no har vært en aktiv medspiller og gratulerer med suksessen! Nå jobber vi sammen mot neste mål på 30.000 følgere!

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend