Godt lys skaper gode kjøreopplevelser. Det vet Kawasaki: H2 SX lyser automatisk opp veien i 2023

Bjørn Richard Johansen
Kawasaki H2 SX tar alle de høyteknologiske funksjonene til Kawasaki og legger til automatisk fjernlysassistent i 2023. H2 SX er Kawasakis mest avanserte Sport Tourer noensinne.


Automatisk fjernlys

– Det nye automatiske fjernlyset slås automatisk på eller av etter behov. Ved hjelp av en kamerasensor vurderes lysstyrken til kjøretøy foran pluss gatelys osv, skriver Camilla Tangen hos Kawasaki importøren i Norsk Motor Import AS i en pressemelding.

For at systemet skal fungere, må dimmer-/passeringsbryteren stå på fjernlys og sykkelen må kjøre over 20 km/t i mørke. Når systemet er aktivert, vises et grønt ikon på den 6,5-tommers TFT-skjermen.


Stadig bedre løsninger

H2 SX har allerede ARAS-systemet som gir maskinen virkelige fordeler, inkludert adaptiv cruisekontroll og blindsone-deteksjon. Integrert i den nye 6,5” TFT-skjermen er Kawasakis SPIN Infotainment-system som støttes av den unike Rideology-appen som tilbyr bluetooth og smarttelefon tilkobling. H2 SX har også en innebygget forover-kollisjons-varsling samt et nødstoppsignal som varsler trafikk bak ved plutselig bremsing.


KIPASS-tenning

Med nøkkelfri KIPASS-tenning, LED kurvelys, dekktrykksensor og Vehicle hold assist (bakkestartshjelp) som standard funksjoner, er den kompressor-ladede maskinen en klasseledende Sport Tourer.


Gled deg til å prøvekjøre og kjøpe

Konsekvent i forkant av innovasjon, er veien videre nå klart definert av den automatiske fjernlysutstyrte Ninja H2 SX. Opplev begeistringen til den unike kompressor-ladede motoren for både langturer og daglig kjøring. H2 SX består av den ultimate integreringen av de høyeste standardene for teknologi, ytelse og kjørekomfort.

Fargene for 2023 er:
Ninja H2 SX
– Metallisk Diablo Black

Ninja H2 SX SE
Utstyrt med KECS Kawasaki Semi-Active elektronisk dempet fjæring med skyhook.
– Emerald Blazed Green/Metallic Diablo Black/Metallic Graphite Grey

Share via
Send this to a friend