Erling Sande AS om ATV/UTV - Hisun har slått an i det norske markedet i 2020

Bjørn Richard Johansen
Hisun ATV/UTV har vært en suksess etter at merket ble lansert i Norge. Ingen andre merker øker markedsandelen raskere enn nettopp Hisun i 2020, skriver Erling Sande AS magasinet Mud & Snow. El-alternativene blir stadig mer populære.

Stadig flere proffbrukere tar i bruk ATV/UTV
– Hisun er ATV/UTV-merket som øker mest i Norge for tiden. Stadig flere brukergrupper har fått øyne opp for de prisgunstige modellene, sier salgssjef Thommas Fylling hos Erling Sande AS i Drammen til Mud & Snow og Reitwagen.no. De er rett og slett overrasket over at ATV- og UTV-modellene fra Hisun er blitt så populære i Norge.

Mud & Snow magasinet til Erling Sande fokuserer på snøscooter og ATV.

Pris og kvalitet er viktig
– Pris og kvalitet er viktige kriterier. Hisun leverer prisgunstige modeller i de aller fleste segmentene inne ATV og UTV, forteller Thommas Fylling. Solide terrengkjøretøy, med mye og riktig utstyr gjør at Hisun treffer mange ulike brukergrupper.

Thommas Fylling i Erling Sande AS.

– Både privatbrukere og proffbrukere har fått øynene opp for merket, sier Fylling. Han er spesielt fornøyd med at stadig flere arbeidsgrupper tar Hisun i bruk for å løse sine oppgaver.

Hisun HS 550 ATV.

Stort bruksområde
Hisun brukes både på bondegården, i dyreparken, i kommuner og til vedhogst.
– Med god kapasitet og riktig utstyr er bruksområdene brede. Vi ser spesielt mange fornøyde brukere av UTVene, som har smart og solid tippkasse med stor lastekapasitet, sier Thommas Fylling.

Elektrisk UTV slår an
I tillegg merker han en økende interesse for den elektriske UTVen, Hisun Sector E1. Bjørneparken i Flå i Hallingdal tok i bruk en slik i sommer, og opplever at den gjør hverdagen veldig mye enklere for de ansatte. De var imponert over både fremkommelighet, lastekapasitet og rekkevidde.
– Mange tror elektrisk UTV har dårlig rekkevidde. Men det er ikke riktig. I Bjørneparken trodde de at den måtte lades hver dag, forteller Fylling. Men virkeligheten ble at den må lades et par ganger i uken.

Mikkel Aanderaa som er epleprodusent i Gvarv i Telemark.

Også eplebonden Mikkel Aanderaa som er epleprodusent i Gvarv i Telemark valgte elektrisk Hisun. Han fremhever de miljømessige sidene ved å bytte fra fossilt til elektrisk.
– Det er nok mange profesjonelle aktører som tenker mer miljø fremover når det kommer til valg av arbeidsredskap. Utvalget har ikke vært veldig stort når det gjelder terrengkjøretøy. I tillegg har det nok vært en del skepsis til rekkevidde og kapasitet. Men disse to brukerne viser at Hisun E1 har god nok kapasitet for de aller fleste oppdragene, sier Thommas Fylling.

Kort om tre godbiter:

Hisun E1 Sector – elektrisk og miljøvennlig arbeidshest.Hisun E1 Sector: Elektrisk miljøalternativ SECTOR E1.Solid kjørelengde. Massiv lastekapasitet. Stillegående og miljøvennlig! Bygget for stabilitet og ytelse. Kjøretid etter en enkel ladning er inntil 70 kilometer. Inkludert i prisen er vedlikeholdsfritt Discover™ batteri, vindskjerm, tak, aluminumsfelger, justerbare gasstøtdempere. Med Sector E1 ligger du fremst i utviklingen! Null utslipp og behaglige kvaliteter i hverdagsbruk.

Hisun HS 590 UTV.

Hisun HS 590 UTV: Mangekunstneren. En virkelig arbeidshest med et stort tipp-plan i metall. Bærevekt opptil 150 kg. Solide sidedører beskytter mot sol, regn og leire/søl. I tillegg har den: 3.500 lbs vinsj, servostyring, 12” lettmetallfelger, tilhengerfeste, sikkerhetsbelter og tippbart lasteplan. Maskinen er stabil og lett å kjøre, den går mykt og fint både på og utenfor veien. Her får du en maskin som løser alle utfordringene dine.


Hisun HS 550 ATV
: Mest for pengene. HS550 er enkel å kjøre og har god ytelse som passer til bruk på en mindre gård eller for pendling til og fra jobb. HS550 drives via et CVT automatgir og er utstyrt med 12” lettmetallfelger, vinsj, henger, strøm, kufanger foran og bak samt sidespeil. Det smidige formatet hjelper deg fram overalt. Vi mener ingen andre tilbyr like mye ATV for pengene som Hisun HS 550!

Fotos: Erling Sande AS

Share via
Send this to a friend