Ducati Monster, den mest solgte modellen noensinne: Mer enn 350 000 har blitt produsert.

Paal-Christian Hansen
I femte og siste episode av Ducatilanseringer høsten 2020, avduker Ducati en motorsykkel som markerer historien til Ducati som få andre, Ducati Monster. Ducati Monster, den mest solgte modellen noensinne: Mer enn 350 000 har blitt produsert av denne suksess modellen før denne oppgraderingen.


Sporty og perfekt for vei

Ducati fremhever at utgangspunktet for den nye Monster er den samme som det alltid har vært: en sporty motor, perfekt for bruk på vei, kombinert med en Superbike-avledet ramme. Alt du trenger for å ha det gøy, hver dag. Resultatet av den siste oppgraderingen er en sykkel med et avansert, enkelt og effektivt chassis, som umiddelbart kan skape den perfekte følelsen med føreren. Kjørestillingen er mindre belastet på håndleddene og motoren gir en utmerket balanse mellom kraft, dreiemoment og enkel håndtering.

Nå gleder vi oss til jul og tipper det blir noen Ducati-er som får plass i nærheten av juletreet, sier Tobias Persson som er Brand Manager, Sweden-Norway i en kommentar.

Vellykket lanseringsstrategi tross Corona
– Det har vært en vellykket høst med lanseringer fra vår kant i Ducati. Selv uten EICMA messen i Milano som vi alle savner. Nå gleder vi oss til å få alle de nye modellene til Norge og Norden, sier Tobias Persson som er Brand Manager, Sweden-Norway i en kommentar.


I Norge får du blant annet kjøpt Ducati hos Løvaas Motor i Holmestrand, Eker Performance i Fredrikstad, Sigma Motor AS i Haugesund, Eberg Motor AS i Trondheim.


Euro 5-godkjenning

Monster får en Testastretta 11 ° 937 cc tosylindret L-formet motor, med Euro 5-godkjenning. Sammenlignet med forrige 821 økes kraft/dreimoment og vekten reduseres (-2,4 kg). Den leverer nå 111 hk ved 9 250 o / min med maksimalt dreiemoment på 9,5 Nm levert med bare 6500 o / min. Dreiemomentet forbedres i alle turtall, spesielt i middels lavt område. Dette bør gi enda mer kjøreglede. Sykkelen får også den nye girkassen og Ducati Quick Shift Up / Down montert som standard.


Dempersett for å senke sykkelen

Setehøyden er 820 mm. Det er også tilgjengelig tilbehør som reduserer setehøyden til 800 mm. Du kan også kjøpe et dempersett som senker sykkelen, og redusere setehøyden til 775 mm fra bakken. Her er det med andre ord muligheter for de fleste.


God utstyrspakke

Sykkelen settes opp med standardutstyr som inkluderer ABS Cornering, Traction Control og Wheelie Control, alt justerbart. Sykkelens sportslige karakter understrekes også av Launch Control som sørger for lynrask start. Den er utstyrt med tre kjøremoduser (Sport, Urban, Touring), som styres enkelt på hendlene og det 4,3 “store displayet.


Ducati Red og Dark Stealth

Monster blir tilgjengelig i Ducati Red og Dark Stealth med svarte hjul, Aviator Grey med GP Red hjul. For de som vil ha sykkelen med et enda mer sportslig image, er det en Plus-versjonen tilgjengelig.

Monster vil være tilgjengelig hos Ducati-forhandlere fra april 2021. Pris Norge = fra 177.900 nok (beregnet før den siste avgiftsreduksjonen). Og som nevnt er det bare å ringe forhandler. Du får kjøpt Ducati hos Løvaas Motor i Holmestrand, Eker Performance i Fredrikstad, Sigma Motor AS i Haugesund, Eberg Motor AS i Trondheim.

Share via
Send this to a friend