Bike Katalogen og MC-Avisa katalogen: Vi teller ned og gleder oss! «Bike» og «MC-Avisa» straks på ute med MC-leksikon for 2021 modellene. Bestill eller løp og kjøp!

Bjørn Richard Johansen
Hvert år kommer det legendariske nordiske MC-magasinet «Bike» og den anerkjente norske «MC-Avisa» med sitt leksikon over nye årsmodeller. Begge er de ledende magasiner i sine kategorier i Norden og Norge. Corona og Covid-19 har ingen effekt for leksikon-prosjektet over årets modeller. De anerkjente tidsskriftene kommer begge med sine informative oppslagsverk om kort tid. Løp og kjøp – eller bestill abonnement og oppslagsverkene på nett!
To flotte kataloger stappfull med god informasjon. Et must for alle med MC-interesse.

To gode produkter er snart tilgjengelige for alle MC-interesserte i Norge. MC-katalogen og Bike-katalogen. Norsk MC-katalog 1995 var den første i rekken av årlige katalogutgivelser for dagens utgiver av MC-avisa. Bike-katalogen har også en lang historie med sin første utgave for mer en 20 år siden. Begge omtaler mer enn 400 modeller som er tilgjengelig i det norske markedet. For 2021 modellene er MC-Avisa først ute i år, med sin katalog på gata i løpet av denne uken.

Gerry Nordström i Bike er en legende innen motorsykkelbransjen i Norden og Europa.

Bike kommer 18. februar – ledende i Norden
– 18. februar slipper vi en massiv, 140 siders katalog med omtaler, data og priser på samtlige motorsykler som selges i Norge, forteller Gerry Nordström i Bike som er det ledende motorsykkelmagasinet i Norden. Nordström er en legende innen motorsykkel journalistikk og testing i Norden og Europa. Alle nyhetene er med slik at du kan skaffe deg god informasjon om hvem som har gjort hva på sine ulike 2021 modeller.

Gerry Nordström klar for høyresving og i god driv.

– Bike Katalogen 2021 er mer enn en katalog – det er et oppslagsverk du kan ha glede og nytte av hele året! Du kan selvfølgelig vente til den kommer i kiosken – da koster den 149,- Tipset er at du kan også gå inn på www.bike.no/katalogen og bestille den der. Da får du den for bare 99,- -fritt levert i din postkasse. Og enda bedre: Hvis du bestiller på www.bike.no/katalogen får du også tilgang til den digitale versjonen som blir oppdatert dersom det kommer nye modeller etter at print-utgaven er trykket. Altså: bestill på nett så får du en katalog du kan bla i når du sitter i sofakroken. I tillegg får du en versjon du kan ta fram på telefon eller nettbrett, avslutter Nordström.

Slik ser MC Avisa katalogen ut. Snart tilgjengelig på nærbutikken eller i din postkasse om du er abonnent.

MC-Avisa – ledende i Norge og klart fra trykkeriet denne uken med 2021 katalogen
– Som vi har gjort noen år, inngår MC-Avisa sin «Norsk MC-katalog» i MC-avisa nr. 1, sier Anders Eidevik som er nettredaktør av MC-Avisa.

Ute på tur. Anders Eidevik i farta.

– Dette er årets viktigste begivenhet i MC-Avisa, forteller Anders Eidevik. For min del har jeg vært med på katalogproduksjon helt siden jeg startet i familiebedriften som 13-åring. Med tiden har jeg fått mer og mer ansvar, og de siste årene har jeg hatt rollen som prosjektleder og skribent for katalogen.

– Det er utrolig interessant å sette seg grundig inn i utviklingen på MC-markedet og modellporteføljene til MC-produsentene. Jeg vet at det er mange som setter pris på de MC-katalogene som lages. En MC-katalog er jo veldig godt lesestoff på vinteren i påvente av ny MC-sesong, sier en engasjert Anders Eidevik.

Anders Eidevik gleder seg til at årets MC-katalog er ferdig fra trykkeriet.

Snart i postkassen eller en kiosk, butikk eller bensinstasjon nær deg
– Mens du leser dette ligger katalogen til trykking og skal så omfordeles over hele landet av Posten. Dermed har abonnentene den i postkassen den kommende uken. Løssalgsdato er 17. desember og MC-avisas abonnenter får den levert i postkassen, forteller Anders Eidevik.

– Her kan Norsk MC-katalog 2021 forhåndsbestilles: https://www.mcavisa.no/mc-katalogen, forteller Anders Eidevik, som er nettredaktør i MC-Avisa. Her kan du også bestille abonnement på MC-Avisa https://www.mcavisa.no/bli-abonnent.

Fra alle oss i Reitwagen.no teamet: Vi gleder oss alle til å få Bike sin «Bike-Katalogen» og MC-Avisa sin «Norsk MC-katalog» 2021. Er du abonnent kommer den i postenkassen. Om ikke anbefaler vi å bestille begge produkter på nett, eller plukke det opp på din lokale kiosk, butikk eller bensinstasjon!

For mer informasjon:
www.bike.no og www.bike.no/katalogen

www.mcavisa.no og https://www.mcavisa.no/mc-katalogen

Fotos: Bike og MC-Avisa

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend