BookTrysilOnline - Trysil Booking løfter frem snøscooter mulighetene i Engerdal: Stor kampanje for å gi besøkende mulighet å kjøre snøscooter i vinter

Bjørn Richard Johansen
Dette er første gang vi gjør en markedsføringsoffensiv for å tilby våre besøkende mulighet å kjøre snøscooter i de flotte løypene og snøscooter traseene som nå er lagt til rette i Engerdal, kort vei fra Trysil. Vi tror dette skal bli et veldig populært tiltak i 2020/2021 sesongen, sier Jan Terje Ås som er daglig leder i BookTrysilOnline.
The snowmobile on a beautiful winter landscape

 Spennende prosjekt
– Dette er for oss et prøveprosjekt i 2020/2021 sesongen som jeg har stor tro på og virkelig håper slår an, sier Jan Terje Ås i BookTrysilOnline. Men samtidig vet vi ikke så mye om hvordan våre gjester vil ta det imot før vi har fått testet det nå fremover. Men vi tror dette vil slå an, sier han med et smil. Engerdal er en kommune i Østerdalen nordøst i Innlandet, ca. en time kjøring med bil nord for Trysil. Vi tror dette vil gi mange positive ringvirkninger for reiselivet og næringslivet i Engerdal og i tilstøtende kommuner.

Vinteren er her snart med mange flotte opplevelser i et hvitt landskap!

Flott natur i Engerdal
– Jeg tror nok også at vi må bruke litt tid og penger på å bygge opp tilbudet. Ett flott løypenettverk for snøscooter i Engerdal og en fantastisk flott natur og lokale matopplevelser i kommunen, kombinert med alpint, langrenn, restauranter utesteder og mer til i Trysil, bør slå an, mener Ås som selv er fra Engerdal.

Snøscooter turer er populært for turister i mange land. Her fra Lappland i Finland.

Mange som vil være interessert
– Målgruppene er flere, jeg tror dette en fin opplevelse for to personer, tre personer eller familier som er på ferie sammen, vennegjenger og ikke minst firmaer, mener Ås. Aktiviteten i Engerdal samler jo familiene, vennegjengen eller bedriften i helt andre omgivelser enn de normalt er i. Flott natur, sosialt og god lokal mat. I Trysil kan de velge begge deler, sammen eller litt mer hver for seg. Da tenker jeg på at det er ett større utbud av både aktiviteter, restauranter og utesteder i Trysil.

Jon Torger Storsnes hos Femundmat er med å sikre gode matopplevelser for de som skal kjøre på snøscooter i området.

– Det er også i Trysil vi har overnattingskapasitet. Her har vi ca. 100 små og store hytter, alle «ski in/ski out», fra 4 til 20 sengeplasser og fra 43 m2 til over 300 m2. Her har vi også egen skiutleie og vi har ett relativt stort antall ansatte som kan være med på å skreddersy hele pakken, forteller Jan Terje Ås.

Jan Terje Ås som er daglig leder i BookTrysilOnline gleder seg til å kunne tilby snøscooter opplevelser i Engerdal i vinter.

Skreddersyr tilbud inkludert snøscooter opplevelser
– Vi har muligheten til å ordne det meste, noe vi også har gjort tidligere for flere større firmaer. Eks. kan vi på forhånd gjøre alt klart, ref. innkjøp av matvarer for oppholdet på hytten, forhåndsbooking av aktiviteter og restaurantbesøk i Trysil med mer, forteller Ås.

Markedsføringen av tilbudet i Engerdal er i gang i regi av bookTrysilonline.com.

– Og når de kommer til Engerdal vil snøscooterene stå og vente på dem, og vi har alliert oss med Engerdalsfirmaet, Femundmat som vil sørge for den lokale matopplevelsen, både lunsjen i lavvo, og middagen når de kommer ned igjen til Engerdal sentrum. Vi har lagt det opp sånn at de i utgangspunktet kan velge mellom to menyer, en type enklere rett, hamburger eller en litt mer omfangsrik meny gjerne med forrett, hovedrett og dessert. Altså god mat kombinert med godt drikke, forteller en engasjert bookingsjef i BookTrysilOnline.

Gode matopplevelser er også en del av tilbudet.

Guide sikrer gode opplevelser i de flotte løypenettet i Engerdal
– Engerdal har etter min mening lagd ett flott nettverk av løyper. Det jeg selv setter mest pris på med det er at jeg kommer raskt opp på fjellet. Det er passe fin avstand mellom grender, butikker og spisesteder, forteller Jan Terje Ås. Vi har valgt å tilby dette produktet med guide når vi nå lanserer det.

Guiden er fordi vi ønsker å sikre at snøscooteropplevelsen gjøres i henhold til det lokale regelverket i Engerdal. Videre for å sikre at det er gode ferdigheter i bruk av snøscooter som er et helt avgjørende for å ha gode opplevelser. Det er veldig viktig for oss at regelverket holdes og at ingenting ødelegger for snøscootersatsningen Engerdal gjør, forteller Jan Terje Ås.

– Vi må ta høyde for at vi får grupper som ikke har prøvd dette tidligere og som vil ha god nytte av guiden. Så kan det sikkert ordnes snøscooterturer på egenhånd osv. med deler av vårt produkt for de som ønsker det. Snøscooter kan leies eller medbringes selv, avslutter Jan Terje Ås som leder teamet i BookTrysilOnline.

Link til vår presentasjon: https://www.booktrysilonline.com/no/nyheter-trysil/guidet-sn%C3%B8scooterturer-i-trysil-engerdal

For mer informasjon:

Jan Terje Ås, Daglig leder bookTrysilonline
E-post: janterje@booktrysilonline.com
Mobil: 47 954 33 011
Booking/kundeservice: +47 33 33 83 83 / +47 922 70 862
http://www.booktrysilonline.com/

 

For mer om Femundmat se link.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend