Drømmejobben for deg som vil selge Harley-Davidson. Lazy Boyz jakter på selgertalent!

Bjørn Richard Johansen
MC sesongen går mot slutten, men mange MC-forretninger er nå i gang med å planlegge for neste sesong. Lazy Boyz, som er landets største Harley-Davidson forhandler er en av butikkene som nå søker etter selger. Kanskje nettopp jobben for deg?
Lazy Boyz ligger perfekt ved veien på Alnabru i Oslo.

Søk deg en drømmejobb
Vi jakter som sagt på en person som har lyst å være med på Lazy Boyz laget, forteller Rolf Kåre Valderhaug som er Sales Manager på Lazy Boyz. Her vil det nye talentet vi søker bli en del av salgsavdelingen som i dag består av Torill Tollefsen som selger og meg som salgssjef.

Torill Tollefsen er selger på Lazy Boyz.

HD Sportster S
– Nå håper vi å få en «sulten» kollega som kan bli med oss å oppfylle kundenes drømmer, og hjelpe oss å selge godbiter som den nye Harley-Davidson Sportster S, sier Rolf Kåre Valderhaug. Vi har mange kunder på listen som vil komme å se og prøvekjøre denne, og vi tror det blir en storselger mot 2022.

Rolf Kåre Valderhaug hos Lazy Boyz AS. På bildet fra venstre: Rolf Kåre Valderhaug, Tommy Løvlien, Martine Martinsen, Ann-Kristin Sire og Torill Tollefsen.

– Vi var egentlig i startfasen med å rekruttere en person da pandemien rullet inn over oss, men valgte å avvente og se hvordan dette utviklet seg, forteller Rolf Kåre Valderhaug til Reitwagen.no. Nå er det på høy tid å «stramme wiren» igjen og forberede oss til et mer «normalår» i 2022.

Et team på 18 ansatte
Lazy Boyz AS har i dag 18 heltidsansatte, samt ekstra bemanning på verkstedet gjennom høysesongen fra mai til september. Selskapet omsatte for 70 millioner kroner i 2020, opp fra 67 millioner i 2019.

Flott butikk. Inne i godtebutikken!

– Salget i 2020 og 2021 må vi si oss fornøyd med. Det til tross for delvis nedstenginger som følge av Covid-19 i perioder. Så har det også vært forsinkelser og mangel på kjøretøy som følge av at verden har vært nedstengt. Det er noe som har berørt hele MC-bransjen, sier Rolf Kåre Valderhaug.

God etterspørsel
– Vi opplevde en enorm etterspørsel og et godt salg av sykler sommeren 2020. Da mange innså at sydenturen og andre utenlandsferier ikke ble noe av, forteller en entusiastisk Valderhaug. Da var det mange kunder som valgte å kjøpe eller oppgradere sykkel for å feriere i Norge. Denne positive effekten har vi også hatt i 2021.

Royal Enfield avdelingen hos Lazy Boyz.

Han fortsetter:
– Vår utfordring har vært det å klare å skaffe nok sykler å tilby. Derfor har vi i denne perioden supplert med egen bruktimport i tillegg til å kjøpe opp brukte sykler i Norge. Med sesongen litt på hell har vi et godt utvalg av nye Harley-Davidson og Royal Enfield i butikken, samt en velfylt bruktavdeling.

Det hender vi får andre merker i innbytte, så vi har også en egen «skammekrok» for disse syklene, avslutter Rolf Kåre Valderhaug med et smil.

Link til annonsen: Selger for Harley-Davidson og Royal Enfield motorsykler | FINN.no

For alle fans av HD: Flotte sykler i butikken til Lazy Boyz.
Share via
Send this to a friend