Distinguished Gentlemans Ride 2022 i Stavanger

Bjørn Richard Johansen
Søndag 22. mai kjøres for 11. gang den årlige globale “DISTINGUISHED GENTLEMANS RIDE”. Stavanger deltar for 8.gang og i Norge blir det trolig arrangement i Oslo, Stavanger, Bergen og Kristiansund i år.

Et flott skue
Både mannlige og kvinnelige deltakere kler seg I finstas, gjerne fra motorsykkelens tidlig tidsalder og kjører sine klassiske motorsykler som café racers, bobbers, scramblers og eldre custom modeller. Link til kalender invitasjon.
Og link til Pre-Meet for arrangementet i Stavanger.


God budskap

Turen har som formal å skape bevissthet rundt prostatakreftforskning og menns mentale helse gjennom Movember stiftelsen.

DGR-arrangementet startet i 2012 med 3.000 deltakere i 64 byer, økte stadig, og mobiliserte i 2019 til sammen 116.000 deltakere. Selv i koronatiden mobiliserte i 2021 65.000 deltakere fordelt over 913 byer i 116 land.

Deltakelse er gratis, men arrangørene verdsetter at deltakere, på frivillig basis, ber sine kjente å være personlig sponsor av sine kjente og kjære.


Movember Foundation

Innsamlede midler går ikke i, eller via, DGR sin pott, men i sin helhet direkte til den globale Movember Foundation til arbeid rettet til mens psykisk helse og prostata- & testikelkreftforskning. Siden 2012 har DGR mottatt sponsormidler tilsvarende $31.6 milion USD.

DGR-sjef i Stavanger Wim Huisman.

8. gang i Stavanger
Stavanger deltar for 8.gang og i Norge blir det troligvis kun Oslo, Stavanger, Bergen og Kristiansund som har planlagt en tur.
– DGR-sjef i Stavanger Wim Huisman sier til Reitwagen.no at han gleder seg stort til årets arrangement.

For å kunne delta og få opplysninger om tid og sted må man registrere seg på DGR sin nettside og kjøre en motorsykkel innenfor angitt «Style Guide».


Se for mer informasjon se link.
A Decade of Dapper – Register for The 2021 Distinguished Gentleman’s Ride – YouTube.

Vedlagt noen videoklipp fra 2016, 2019 og 2021 DGR Stavanger (som startet i Sandnes).

Link til video.
Link til video.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend