BRP på tur – Neste års modeller av Lynx og Ski-Doo på Roadshow rundt om i landet

Bjørn Richard Johansen
Tirsdag har RBL, Landbrukssenteret i Rindal i Trøndelag, besøk av «BRP on tour 2023» med nye Ski-Doo og Lynx snøscootere skriver nettportalen Trollheimsporten. Det er 17 av de nye modellene som nå er på turne i Midt-Norge og Nord-Norge. Bor du i disse områdene bør du sjekke hos din BRP forhandler når roadshowet ankommer!
Gunn Mari Moen, Jon Moen og Steffen Møkkelgård hos RBL med 40-årsjubileumsutgaven av Lynx GLX 5900. Foto: Trollheimsporten, Sigrid Skjølsvold.

Første stopp Oppdal
Første stopp var Oppdal mandag denne uka, neste stopp er Tiller på onsdag, og turneen avsluttes i Tana i Finnmark om tre uker. Nå kan du bare glede deg til å se produktene som er lastet i flotte BRP tilhengere på vei til et sted i nærheten av der du bor.
– Dette har vært en stor dag for oss BRP entusiaster, sier Jon Moen som er daglig leder hos RBL til Reitwagen.no i ettermiddag.

Det er Trollheimsporten, trollheimsporten.no hører hjemme i Rindal i Trøndelag, som i dag har en flott reportasje om BRP besøket hos RBL, Landbrukssenteret i Rindal. Siden år 2000 Trollheimsporten vært en viktig kilde til informasjon og nyheter fra lokalsamfunnene i Rindal og Surnadal.

Einar Grindvold er distriktssjef salg i BRP i Norge.

Sjekk når BRP kommer på besøk til din forhandler
– Nå har vi hatt to år opphold på grunn av Covid-19. Så det gleder oss virkelig stort at vi nå endelig er på veien igjen for å vise frem neste års modeller til både forbrukere og forhandlere. I første omgang fra Oppdal og nordover, sier Einar Grindvold som er distriktssjef salg i BRP i Norge.

Ski-Doo og Lynx har relansert barnescootere. Foto: Trollheimsporten, Sigrid Skjølsvold.

Vær ute i god tid
Daglig leder Jon Moen hos RBL forteller til Trollheimsporten at kundene nå har mulighet til å sikre seg en av neste års scootermodeller til rabattpris, og forsesongsalget varer ut måneden. Enkelte modeller og farger er begrenset til bestilling i vårsesongen.

– RBL sender sin endelige bestilling i april, og det vil bli bestilt rundt 60 nye scootere, sier Jon Moen til den lokale nettportalen. På telefon med Reitwagen.no forteller han at det har vært veldig stor interesse for snøscootere nå denne sesongen.

Foto: Trollheimsporten, Sigrid Skjølsvold.

– Produksjonskapasiteten på snøscootere har vært begrenset de siste par åra, på grunn av råvaremangel og leveranseproblemer fra underleverandører, særlig når det gjelder elektroniske komponenter, sier Jon Moen til Trollheimsporten. Etterspørselen har faktisk vært så stor at man ikke har klart å produsere stort flere scootere enn de som blir forhåndsbestilt i april.

– Vi har ganske mange kunder som har bedt om tilbud på forsesongordre. Hvis vi skriver kontrakt nå så har de sikret seg maskin til neste vinter, sier Jon Moen.

Foto: Trollheimsporten, Sigrid Skjølsvold.

130 ulike modeller
Det er stor omsetning av Ski-Doo og Lynx snøscootere i Norge. De to merkene utgjør av ca 70% av scootermarkedet i landet, opplyser Jon Moen.
BRP, som er importør av Ski-Doo og Lynx, har hele 130 ulike nye modeller til 2023-sesongen. Det er riktignok små forskjeller på noen av modellene, med det er uansett veldig mye å velge i, fra barnescootere til store maskiner.

Steffen Møkkelgård og Jon Moen. Foto: Trollheimsporten, Sigrid Skjølsvold.

Økt interesse gir økt omsetning
Omsetningen av snøscootere og ATV, inkludert ettermarked/verksted, utgjør ca 15 millioner kroner hos RBL, og det øker for hvert år. Omsetningen i selskapet ble hele 50,7 millioner i 2020 opp fra 45 millioner i 2019.
– Omsetninga har naturligvis økt betydelig med den nye butikken som åpnet 10. juni 2021. Den nye butikken er på i alt 750 kvaderat meter butikk og kontor, forteller Moen til Reitwagen.no. Det har dermed blitt mye enklere å gjennomføre arrangementer som dette, avslutter Jon Moen intervjuet i den lokale nettportalen.

Share via
Send this to a friend