Bli med på «MC-Tur med kongen av MC» 3-5 juli:
Opplev. Lær. Ha det gøy på tur med Pål Anders Ullevålseter

Bjørn Richard Johansen
Nå kan du oppleve dra på tur, jeg skal ikke lære de å kjøre motorsykkel av Norges fremste MC-kjendis – Pål Anders Ullevålseter. Turen legges opp med kjøring, gode middager og samtaler, konkurranser og foredrag. Videre testkjøring av en rekke nye modeller som skal brukes på turen. Bl.a. MC Lillehammer, MRXX på Liertoppen, Spinning Weels på Mysen er forhandlere som tar med seg sykler. Videre skal Michelin Norge delta og MCAvisa kommer. Dette blir bra og må oppleves. Meld deg på post@dakar.no og mobil 900 12 632. Les mer og møt Pål Anders Ullevålseter nedenfor.

Lær av en mester
Pål Anders Ullevålseter er en norsk enduro- og rallyfører, og første nordmann som har gjennomført Rally Dakar, verdens lengste og farligste ørkenrally med en 2. Plass som beste plassering. Han kjørte motocross fra 1987 til 1996. Han har også flere år bak seg i VM Ørkenrally, og i 2004 tok han VM-tittelen sammenlagt. I 2006 ble det bronse sammenlagt og i alt har han deltatt hele 10 ganger. Ullevålseter er også landslagstrener for det norske landslaget i enduro. Han kjører fremdeles enduro og rally og lærer yngre utøvere og voksne interesserte å bli bedre i rally og enduro.
Pål Anders Ullevålseter og er gift med Mette Solli som også har vært topp utøver, dog i en annen idrett. Hun var profesjonell kickbokser og har flere proffverdensmester-titler, og har blant annet vunnet VM-gull, EM-gull, nordisk gull og NM-gull som amatør. De møttes da de begge deltok i kjendisversjonen av 71 grader Nord på TVNorge i 2011. De har en datter og Ullevålseter en sønn fra et tidligere forhold.

Gøy faktor
– Det blir en helg spekket med fart og moro, utfordringer med og uten motorsykkel, sier Pål Anders Ullevålseter. Opplegget fordeler seg på dagstur på asfalterte veier med start og stopp på Pers Hotel på Gol. 300 kilometer kjøring i fantastisk norsk natur.
– Jeg har mange henvendelser om å holde foredrag hvor opplevelsene jeg har hatt i livet er innholdet, men hvor jeg også deler på erfaringer. Gir tips og råd. På denne turen vil de som deltar oppleve alt dette, sier Pål Anders Ullevålseter med et smil. Han regner med at 20-30 deltakere blir å delta slik at det blir mulig å stifte nye bekjentskaper også gjennom helgen. Det blir også lagt stor vekt på smittevern og Covid-19 rådene skal følges.

Sammen med styreleder i MCF

Show og foredrag
– Jeg liker show og å ha det gøy. Det blir det på denne turen, sier Ullevålseter med et smil. Erfaring fra å skape show har han også. Han har vunnet fire realityserier for kjendiser: Isdans (2007), 71 grader nord – Norges tøffeste kjendis (2011), Farmen kjendis (2018) og Mesternes mester (2019). Ullevålseter har også vært med på Skal vi danse (2013) der det ble en sjette plass.

Gode opplevelser må deles med film, bilder og foredrag
– På turen vil vi også gjøre gode filmopptak som vi deler underveis, samt at jeg er invitert som innleder til Straand-Treffet i september hvor vi vil presentere gode minner, samt dele andre historier fra blant annet Dakar, avslutter Pål Anders Ullevålseter.

Programmet i korte trekk:

Fredag
Kl. 18.00 – Oppmøte Pers Hotell på Gol i Buskerud. Aktiviteter og moro
Kl. 20.00 – Middag

Lørdag
Kl. 10.00 – MC-tur 300 km: Gol-Flom-Lærdal-Gol
Kl. 20.00 – Middag, foredrag, historier, tips og råd

Søndag
Kl. 09.00 – Frokost og utsjekk.
Prøvekjøring av ulike modeller på søndagen.
Videre en god og trygg tur hjem på ettermiddagen.

Påmelding
post@dakar.no og mobil 900 12 632

Pris
Pr. pers enkeltrom kr 4.800.-
Pr. pers dobbeltrom kr 4.400.-

Inkludert
2 netter på hotell.
Guidet tur med lunsj.
Middagsbuffet og frokost for 2 dager

Share via
Send this to a friend