Nytt om navn: Glenn Steiner blir direktør for kjede- og forhandlerutvikling Bertel O. Steen AS

Bjørn Richard Johansen
Reitwagen.no dekker classic cars/flotte biler og Nytt om Navn i bransjen. Glenn Steiner (43) er ansatt som direktør for kjede- og forhandlerutvikling i den nyopprettede avdelingen Kjedeutvikling og tjenester som ledes av Simona Trombetta. Glenn Steiner kommer fra stillingen som daglig leder av Porsche-forhandleren Porsche Center Asker & Bærum på Billingstad i Asker utenfor Oslo.
Porsche og Mercedes. Glenn Steiner har jobbet med de mest anerkjente bilmerkene i Norge. Nå går han inn i teamet til Simona Trombetta hos Bertel O. Steen.

– I Glenn Steiner får vi en kompetent leder til stillingen som direktør kjede- og forhandler­utvikling. Han har flere års erfaring fra dagligvarehandelen – NorgesGruppen i ulike stillinger – og kommer senest fra stillingen som daglig leder av Porsche-forhandleren på Billingstad, sier Simona Trombetta som er direktør for Kjedeutvikling og tjenester hos Bertel O. Steen AS.

Glenn Steiner har lang fartstid fra dagligvarebransjen og begynte sin karriere hos Centra Høvik allerede i 1999. Han steg raskt i gradene og ble varehussjef for Centra Høvik, markedssjef og deretter kjededirektør for Ultra, Centra og Jacobs og driftsdirektør/regionsjef for Meny & totalansvarlig for Jacobs-kjeden.

Glenn Steiner er bilfrelst. Ingen er i tvil om det.

I 2018 fikk han stillingen som administrerende direktør for Porsche Center Asker & Bærum der mandatet var å bygge et Porsche Center i verdensklasse. Glenn Steiner har i perioden 2018–2021 hatt ansvaret for å realisere byggeprosjektet der kundereisen og besøket i forretningen skal være en «wow–opplevelse».

I rollen som direktør kjede- og forhandlerutvikling i Bertel O. Steen, skal Glenn sikre en helhetlig forvaltning av konsernets forhandler- og distribusjonsnett på tvers av alle merkevarer og eierstruktur (egeneide og frittstående forhandlere). Målet er å sikre en styrket tilstedeværelse i markedet og et effektivt forhandlernett. Steiner får ansvaret for å designe, utvikle og forvalte et kjedekonsept for konsernet og en samarbeidsmodell med de frittstående forhandlerne. Rollen skal også utfordre CI-kravene fra fabrikkene, og sikre at forhandlernettet er i henhold til gjeldende krav.

Glenn Steiner vil rapportere til Simona Trombetta og blir en del av ledergruppen i Kjedeutvikling og tjenester. Han får ansvaret for et team på 10 personer bestående av merkededikerte ressurser som fortsatt vil ha en tydelig rolle mot fabrikkene.

Simona Trombetta hos BOS.

– Glenn har lang erfaring med kjededrift og kjedeutvikling innenfor dagligvare og bilbransjen og har i tillegg bred ledererfaring. Han er initiativrik, har stor gjennomføringskraft og er både sosial og inkluderende, sier Simona Trombetta. Vi er trygge på at konsernets distribusjonsstrategi og utviklingen av en slagkraftig forhandlerkjede er i trygge hender hos ham, sier hun.

Glenn trer inn i rollen allerede 1. april 2021. Vi ønsker ham varmt velkommen!

Share via
Send this to a friend