Rolf Marthinsen og Motor24.no med podcast om 2021-modellene - Nå også på Spotify!

Bjørn Richard Johansen
Motor24.no – Motorsykkel-journalist og blogger Rolf Marthinsen med base i Horten i Vestfold og Telemark har kastet seg på podcast-bølgen. Første episode handler om de nye 21-modellene som vi kan se på veiene neste år. Se mer ved å gå inn på Motor24.no på nett.
Rolf Marthinsen bruker Corona-tiden til å lage gode MC-artikler. Hans nyeste prosjekt er en podcast fra eget studio hjemme i Horten.

En god MC-podcast
Det som var ment som en test ble plutselig en podkast. Rolf Marthinsen er fast bidragsyter som testfører og journalist for den anerkjente MC-avisa, i tillegg til at han har en egen blogg og YouTube-kanal. Du kan også høre den på Spotify.

– Utenom MC-sesongen blir jeg fort rastløs. Foruten å kjøre motorsykkel synes det er veldig spennende å lage alle typer medieprodukter. Aller best liker jeg å fortelle historier med film. På denne tiden av året er det ikke så mye spennende å filme, og jeg har lenge lekt med tanken om å lage en podcast. Om dette blir noe suksess vet jeg ikke, men det er jo morsomt å prøve, sier Rolf Marthinsen til Reitwagen.no.

Rolf Marthinsen i farta.

Første episode er en god tekst
Han forteller at første episode egentlig bare var en test. Denne episoden handler om 21-nyhetene og er basert på nyhetene Marthinsen – og hans kollegaer – har skrevet for MC-avisa denne høsten. Han har denne gang ingen gjester i studio, men forsikrer at hvis det blir flere episoder blir det med gjester i studio eller på telefon.

– Studioet jeg har brukt er primitivt. Podcasten er spilt inn på et lite hjemmekontor som jeg har rigget om til et lite studio. For at det ikke skal bli så mye resonans i rommet har jeg dempet lyden med lydplater på veggene. Kontoret er ikke mange kvadratmeterne, men jeg kan få plass til to gjester, forteller Marthinsen.

Anbefales: Motor24.no – med mye spennende stoff. Artikler, YouTube videoer og nå også: Podcast.


Har du gode ideer til podcaster, ta kontakt med Rolf

Rolf Marthinsen forteller også at han har mulighet til å ta med seg utstyret og lage podcaster andre steder hvis det skulle være behov. Han ser også for seg å lage reportasjer som kan brukes i podcastene. Den ferske podcasteren er ikke fersk i journalistfaget. I tillegg til å jobbe som testfører og journalist for for MC-avisa har han tidligere jobbet i en rekke aviser og tidsskrifter og i NMCU.

Første episode ligger ute på Soundcloud og lnken til denne finner du her: https://soundcloud.com/rolf-marthinsen/motor-24-motorsykkelpodden-episode-1

Mer på www.motor24.no – link

 

Rolf Marthinsen på Straand Treffet i høst.

Kort om Rolf Marthinsen:
Siden han var en liten neve stor har han hatt en spesiell interesse for alt på to eller fire hjul. Da han var 19 tok han førerkort for motorsykkel. Opp gjennom årene har han hatt noen sykler, og i garasjen står det nå en KTM 790 Adventure R.

Han har i flere år jobbet som fotograf og senere som journalist, webredaktør og kommunikasjonsrådgiver. Nå jobber Rolf som medielærer. De siste årene har han fattet større interesse for å filme og redigere film. I tillegg til at han har tatt opp tråden igjen med webdesign.

Rolf har alltid likt å reise. I 2013 gikk drømmen, om å krysse store deler av det amerikanske kontinentet, i oppfyllelse. I sommer kjørte han til Finnmark. Det finner du også reportasjer og videoer om her på Motor24.no.

– Så lenge jeg kan huske har jeg også vært opptatt av gode historier, og måter de kan fortelles på. I tillegg til å nyte hvert eneste minutt på tur har jeg planer å dele historier med dere som leser denne bloggen, avslutter en engasjer Rolf Marthinsen.


Mer om spennende kataloger som kommer fremover:
Vi gleder oss alle til å få Bike sin «Bike-Katalogen» og MC-Avisa sin «Norsk MC-katalog» 2021. Er du abonnent kommer den i postenkassen. Om ikke anbefaler vi å bestille begge produkter på nett, eller plukke det opp på din lokale kiosk, butikk eller bensinstasjon!

For mer informasjon:
www.bike.no og www.bike.no/katalogen

www.mcavisa.no og https://www.mcavisa.no/mc-katalogen

 

Share via
Send this to a friend