Ny MC-butikk. MREXX Motor med KTM butikk i Drammen – Norges nyeste og trolig fineste motorsykkelbutikk

Bjørn Richard Johansen
Mandag fikk vi en ny MC-butikk i Norge og i Drammen. MREXX motor har åpent en helt ny KTM butikk i Drammen. Lett tilgjengelig for oss som bor på Østlandet. I Viken fylke, litt nord for Drammen sentrum i retning mot Mjøndalen. Dermed flytter de fra Lier hvor butikken lå før. Det nye salgsgulvet er 800 m2, verksted 200m2, vaskehall 50m2 og klargjøringshall på 70m2. Gled dere til å besøke MREXX i Drammen!
Mats og Vlado, Bjørnar, Eirik og William i butikken.

Mye flott utstyr
– Sykkelmerker du vil finne i butikken er KTM med fullt segment. Videre Honda cross/enduro. På utstyrssiden vil du finne Scott, FOX, KTM PowerWear og PowerParts, Enduristan, USWE, EVS, Shohei, HJC, Gaerne, TCX, SHIFT, Motorex, Motul, SBS, Denali, Dunlop, Pirelli, Michelin med mer, forteller Mats Runningen som er daglig leder hos MREXX. M-en i MREXX kommer av Mats, resten er et oppdiktet navn med en helt spesiell historikk, forteller Mats Wike Runningen (31). Reitwagen.no har også tidligere omtalt butikken (trykk link).

Godt med luft. Ypperlig for gode samtaler med kundene.

Mats Wike Runningen er 32 år gammel fra Konnerud i Drammen. Folk vil nok assosiere han med jakt, fiske og diverse turer en motorsykkelentusiast. Han kjører motocross og beskrives som en dyktig entusiast. Fra tidlig barndom fortelles det at han alltid har vært interessert i motoriserte kjøretøy. Runningen er utdannet innen markedsføring og salgsledelse.

Utnytter vindusflater for å vise frem modellene.

Adventure interesserte. Følg med!
– Vi jobber om dagen med flere merker som er rettet mot adventure folket. Det gjelder også bekledning, utstyr for tur, overnatting med mer sier Mats Wike Runningen.

MREXX Motor AS er eid av selskapene Nicco Invest AS og TNV AS med Jan Inge Runningen (58), Thor Nilsen (54), Thor William Nilsen (22) og Linn Helena Nilsen (24) som de sentrale aktørene.

 

Utstillingen er rigget.

Jan Inge Runningen har vært selvstendig næringsdrivende i alle år og driver Teknisk Produksjon AS i Drammen, samt en del andre ting. Thor Nilsen er også selvstendig næringsdrivende. Begge driver også med eiendom.

Enkelt å finne frem i utstyrsavdelingen.

Butikken skal glede og overraske
– Butikken er ikke helt ferdig enda. Tipper det mangler 30 prosent for å si at alt er på plass, men det vi har klart gir et godt inntrykk av hvordan det blir når alt er i boks her, forteller en engasjert Mats Wike Runningen. De har også god grunn til å være stolte. Innredning og utstyr i verkstedet er splitter nytt BETA Tools fra Italia. Her er det investert betydelig.

– Vi gjør alt for at våre tre mekanikere skal ha supre arbeidsvilkår og dermed gi våre kunder den aller beste service, sier Runningen.

Velkommen! God servicedesk.

IT blir viktig for god kundeservice
– Vi er nå i gang med å utarbeide av nettsiden og en god webshop som bygges inn i den bransjeledende Quick løsningen som IT-plattform. Dette vil kundene sette pris på, sier Mats Wike Runningen. Det vil ta noe tid men vi håper den er klar til denne sesongen.

Se, velg og kjøp. Enkelt og oversiktelig.

Mål for 2021
– Vårt mål i 2021. Gjøre den nye butikken kjent i markedet. Vi ønsker å trekke butikken mer mot gate/adventure og enduro markedet. Etablere et godt anerkjent verksted. Skape et miljø rundt butikken gjennom pølsefredag, organiserte turer på grus med mye mer, forteller en engasjert Mats Wike Runningen.

Mrexx skal selvfølgelig serve cross miljøet som vi har gjort tidligere. Men vi ønsker ønsker å satse mer og mer på klær og utstyr. Men vi skal vokse rolig og kontrollert. Skritt for skritt, understreker Runningen.

Linker: Facebook

Share via
Send this to a friend