Alt om Indian Motorcycle 2021 modellene. En egen klasse. Et eget språk. Store kjøreopplevelser!

Bjørn Richard Johansen
Indian er klar med modellene for 2021. Mye ny og spennende teknologi. I tillegg kommer modellene Vintage Dark Horse og Roadmaster Limited i oppgraderte versjoner. 2021 Vintage Dark Horse, den perfekte kombinasjon av ikonisk design og helsvart styling. Den nye Roadmaster Limited er moderne styling med krom-finish. Nye 2021 Scout Accessories gir deg det du trenger for de lengste turene. Varmehåndtak, lav og høy vindskjerm, bag til kåpe og halvstive sidevesker.
Indian Scout i farta.

Indian vokser i Norge
Indian Motorcycle
, USAs eldste motorsykkelprodusent, presenterer nylig sine 2021 modeller. Modellprogrammet innbefatter noen nyheter samt teknologioppgraderinger som løfter 2021 modellene til et høyere nivå. I tillegg har det blitt utviklet mye spennende tilbehør etter merkevarens sterkeste salgskvartal noensinne i det siste året. I Norge er det suksessbedriften Polaris Norway som importerer Indian Motorcycle til Norge. Selskapet omsatte for nær 375 millioner kroner i 2019. I produktutvalget inngår motorsykler, snøscootere, ATV-er og båt.

Børge Grefslie er salgs- og markedssjef hos Spinnin-Wheel på Mysen på en Indian Challenger.

Gleder seg til Motorsykkelens Uke i februar
– Indian har slått godt an i Norge og vi ser at vår markedsandel er i god vekst gjennom godt arbeid hos alle fem forhandlere i Norge, sier Børge Grefslie som er salgs- og markedssjef hos landets største Indian forhandler Spinnin Wheel AS på Mysen sør for Oslo i retning gamle Østfold i Viken. Han gleder seg også til 2021 med reduserte avgifter og ikke minst til Motorsykkelens Uke som går av stabelen i februar.
– Det blir viktig å få til en aktiv og god start på det nye året. Vi tror på et veldig godt 2021 for norske motorsyklister, sier Grefslie.

De fire andre forhandlerne i Norge som har fokus på å gi gode kundeopplevelser er Twin Thunder i Lyngdal i Agder, CBP i Skien i Vestfold og Telemark, MC Marine i Bergen i Vestland fylke og Verdal Båt scooter og mc i Trøndelag. Alle populære faghandlere for Indian i Norge.

Chieftain i front i bildet.– Vi er ekstremt motivert av medvinden vi opplever i Indian. Denne motivasjonen bruker vi til å utvikle ideer for å gi våre kunder førsteklasses produkter og opplevelser, sa Reid Wilson, visepresident for Indian Motorcycle når syklene nylig ble presentert.

– Våre kunder er ekstremt kresne, med høye forventninger slik at vi alltid må gjøre vårt beste for å holde oss i forkant når det gjelder styling, ytelse og teknologi. Våre 2021 nyheter og oppgraderte teknologi er et resultat av det harde arbeidet vi legger ned i hver enkel modell, understreker Wilson.

Nyheter og forbedringer for 2021 er utviklet som en direkte konsekvens av tilbakemeldinger fra våre kunder. Det gjelder alle modeller som Thunderstroke-, PowerPlus– og Scout-serien.

Praktfull Indian Challenger.

Indian Thunderstroke og PowerPlus-modeller
Den nye Indian Vintage Dark Horse er ferskeste medlem i cruiser-familien. For motorsyklister som ønsker tidløs design kombinert med en råtøff styling, kommer Vintage Dark Horse med myke sorte skinnvesker og helsvart design.

Indian Challenger Dark Horse Black Smoke.

Varme og kjølig i salen
Roadmaster-serien har aldri vært bedre, mener Indian. Den har flere oppgraderinger i 2021. Apple CarPlay er nå standard på alle modeller. Roadmaster Limited og Roadmaster Dark Horse-modellene har Indian Motorcycle sin helt nye ClimaCommand Rogue sal som har både varme- og kjølefunksjon.

Indian Roadmaster. Toppmodellen hos Indian for touring.

Masse utstyr
Roadmaster Limited
blir en del av Roadmaster-serien. Den har blank lakkutførelse, massevis av krom, moderne kåpe, åpen framskjerm og senkede sidevesker. Roadmaster Dark Horse er akkurat det motsatte, råtøff styling, helsvart. For de tøffeste i gata. Begge modellene har samme hjerte, den superkraftige, luftkjølte, Thunderstroke 116 motoren. Vi nevner også; Metzeler Cruisetec-dekk, knekåper med justerbare luftventiler, varmehåndtak og elektronisk justerbar vindskjerm. Standardutstyr på hele Roadmaster-serien inkluderer sidevesker og toppboks som kan betjenes med fjernkontroll. Over 140 liter kombinert lagringsplass, justerbare fotbrett for passasjer, ABS, cruise kontroll, nøkkelfri tenning, dekktrykkovervåking og full LED-belysning.

Indian Challenger Dark Horse i fargen bronse.

Dashbord-knappene på Chieftain, Roadmaster, Indian Springfield og Indian Challenger-modellene er flyttet til styret for å få plass til en ny 12-volts ladeport på dashbordet. Ladeporten gir føreren mulighet til å lade mens en kjører.

Innovativ teknologi
2021-serien byr på ny teknologi, både som standardutstyr og som oppgradering. Alt for å gjøre kjøreturen mer behagelig.

Indian Scout Bobber sal.

ClimaCommand med varme og kjøling
ClimaCommand-salen med både varme og kjøling er standardutstyr på Roadmaster Limited og Roadmaster Dark Horse. Salen er også tilgjengelig som en oppgradering på alle Thunderstroke-modellene. ClimaCommand-salen er ny for 2021 og er tilgjengelig i to utførelser, Classic og Rogue, som har et mer moderne, strømlinjeformet design.

Føreren kan justere oppvarming og kjøling direkte gjennom Ride Command-infotainmentsystemet på noen av 2020 og 2021 modellene. Slik kan man enkelt øke komforten underveis. Med innstillingene, lav, middels eller høy, brukes den termoelektriske teknologien til å avkjøle eller varme opp fører- og passasjersetet uavhengig. Et fleksibelt graphene-materiale sørger for at varme eller kjøling spres over hele salens overflate. Den er 100% vanntett og svært slitesterkt. ClimaCommand-salen er tilgjengelig som tilleggsutstyr for alle Thunderstroke-modeller fra 2014 til 2021, men det er kun eiere av Chieftain- og Roadmaster modeller fra 2020 og 2021 som kan integrere salen med Ride Command-systemet.

Apple CarPlay
Standard på alle 2021 Roadmaster, Chieftain og Indian Challenger-modeller som er utstyrt med Ride Command med navigering. Apple CarPlay gjør det enklere å spille musikk, og orientere seg om navigasjonspreferanser samt mobilinformasjon.

Pathfinder S LED-kjørelys som sitter på Bobberen.

Pathfinder S LED-kjørelys
Indian Motorcycle Pathfinder S LED-kjørelys er tilgjengelig som tilbehørsoppgradering for de fleste Chieftain-, Roadmaster- og Challenger-modellene. De helt nye Pathfinder S LED-kjørelysene er særdeles kraftige, noe som gir føreren enda bedre sikt om natten.

PowerBand Audio
Nytt i 2021 er også at eiere nå kan oppgradere Indian Challengers lydopplevelse med PowerBand Audio Quick-Release Trunk Amplified Speaker Kit. Når dette sammenkobles med PowerBand Audio Plus, leverer dette systemet eksepsjonell klar lyd skriver Indian. Lyden, ja den kommer fra høyeffekts-høyttalere i kåpe og fra lokkene på sideveskene. Lyden har potensial for 50% høyere lydbilde enn det originale Challenger-lydsystemet.

Indian Roadmaster Dark Horse Black Smoke.


Touring- og komforttilbehør
I 2021 kan Indian Challenger-eiere glede seg til de lengste turene med nye turfasiliteter. Indian Challenger Quick Release toppboks gir deg 64 liter ekstra lagring. I likhet med Roadmaster-toppboksen kan Challenger-toppboksen låses og åpnes med fjernkontroll, og rommer to helhjelmer. Hvis man i tillegg tilfører en Slim Trunk Passenger Backrest Pad, har passasjeren opptil 50 mm ekstra plass.

Til både Indian Challenger- og Thunderstroke-modeller har Indian utviklet en ny, lav, polstret ryggstøtte for de som ønsker ekstra passasjerkomfort uten å ofre sykkelens lave design.

Mye vind fjernes når man kjører Indian
I tillegg kan eiere av Indian Challenger og Thunderstroke modeller få økt vindbeskyttelse med høyere vindskjerm. Komforten kan også økes ytterligere med en bedre tilpasset sal, ekstra fotpinner og girskifter som kan betjenes med hælen. For de som foretrekker å være to på en sykkel anbefaler vi ryggstøtte for passasjer med kvikklås og fotbrett for passasjer.

Til Thunderstroke-modeller tilbyr Indian Motorcycle en komfortpakke slik at både fører og passasjer skal ha det mest mulig komfortabelt. Lengre sal, 406 mm (16-tommers) «apehanger» styre og ryggstøtte for både fører og passasjer. Toppboks med kvikklås i samme farge som sykkelen, armlener for passasjer mm. Indian Challenger-eiere kan oppgradere med høyere styre, sotet vindskjerm og veltebøyler.

Farger

 • Indian Vintage Dark Horse – Thunder Black Smoke.
 • Indian Vintage – Crimson Metallic
 • Indian Springfield – Maroon Metallic over Crimson Metallic og Thunder Black over Dirt Track Tan.
 • Springfield Dark Horse – Thunder Black Smoke
 • Chieftain Dark Horse – Thunder Black Smoke, Ruby Smoke og Titanium Smoke.
 • Chieftain Limited – Thunder Black Pearl
 • Indian Challenger Dark Horse – Thunder Black Smoke og Bronze Smoke.
 • Indian Challenger Limited – Thunder Black Pearl, Ruby Metallic
 • Roadmaster – Thunder Black Pearl, Maroon Metallic over Crimson Metallic
 • Roadmaster Dark Horse – Thunder Black Smoke.
 • Roadmaster Limited – Crimson Metallic og Thunder Black Azure Crystal.

Indian Scout modeller
Indian Motorcycle sin robuste Scout-serie tilbyr både klassisk stil og moderne design. Med en 1000 cc (61 kubikktommer) motor, som presterer 76 hestekrefter, er Scout Sixty og Scout Bobber Sixty begge tilgjengelig om du spør forhandler. . De som er på jakt etter enda mer kraft kan velge Scout og Scout Bobber. Disse leveres med en motor på 1133 cc (69 kubikktommer) som produserer 94 elleville hestekrefter.

Årets Scout-serie får nye fargekombinasjoner, som fremhever den ikoniske stilen og linjene på syklene. Farger som Metallic Maroon / Crimson Metallic på Scout og Alumina Jade Smoke på Scout Bobber er med å underbygge den aggressive, lave profilen som Scout-modellene er så kjent for.

Scout og Scout Bobber er fortsatt tilgjengelige som A2.

Indian Scout Bobber med tilbehør.

Scout tilbehør

Indian Motorcycle har allerede massevis av genuint tilbehør tilgjengelig til Scout modellene. For 2021 legger vi til enda mer. Med helt nye Scout-touring-deler kan en heftig bycruiser gjøres om til en komfortabel touringmaskin. Lav, eller middels høy vindskjerm, beskytter føreren mot elementene. Varmehåndtak for alle 2017-2021 Scout-modeller holder hendene varme under kjølige værforhold. Man kan også øke lagringskapasiteten med en bag som monteres på kåpen samt halvstive sidevesker. Indian har også en fargematchet kåpe med 50 mm vindskjerm tilgjengelig for alle Scout-modeller. Denne har kvikklås og leveres i alle de nye 2021-fargene.

Farger

 • Scout Sixty – Ruby Metallic.
 • Scout Bobber Sixty – Thunder Black Smoke.
 • Scout – Thunder Black, White Smoke og Maroon Metallic over Crimson Metallic.
 • Scout Bobber – Thunder Black, Thunder Black Smoke og Alumina Jade Smoke
 • Scout Bobber Twenty – Thunder Black, Thunder Black Smoke og Sagebrush Smoke.
Indian Roadmaster. Toppmodellen hos Indian for touring.

Kort om Indian Motorcycle
Indian Motorcycle er Amerikas første motorsykkelfirma. Indian Motorcycle ble grunnlagt i 1901 og har vunnet hjerter til motorsyklister over hele verden. Selskapet høstet heder som et av Amerikas mest legendariske og ikoniske merker gjennom  racingdominans, ingeniørskap og innovasjon og bransjepremier. I dag er arv og lidenskap gjenopprettet under en ny merkevarestrategi. For informasjon se link.

Indian er også et av merkene som er flink å informere om viktige forhold vi alltid må tenke på når vi kjører motorsykkel: Bruk alltid godkjent hjelm, kjøreutsyr og briller og insister på at passasjeren din gjør det samme. Kjør innenfor lovens grenser og dine egne evner. Les, forstå og følg brukerhåndboken din. Kjør aldri under påvirkning av narkotika eller alkohol.

Indian Vintage Dark Horse i front. Bak følger Challenger.

Fakta boks
Indian i Norge importeres av Polaris Norway AS og selges i dag av fem forhandlere som alle kjennetegnes med faglig dyktighet, lidenskap og profesjonalitet.

De 5 er:

For mer informasjon: www.indianmotorcycle.no

Og: http://www.indianmotorcycle.eu/

 

Share via
Send this to a friend