Marius Borg Høiby er blitt MC-mekaniker - Melder NTB og siterer Se og Hør - MREXX Motor på Lierskogen styrker staben

Bjørn Richard Johansen
MC bransjen står foran stor vekst i Norge i årene som kommer og vi ser stadig flere som søker jobb i bransjen. I dag melder NTB, basert på Se og Hør, at sønnen til kronprinsesse Mette-Marit, Marius Borg Høiby (23), har fått seg ny jobb, som motorsykkelmekaniker hos MREXX Motor i Lier. En ny dyktig kollega i MREXX Motor teamet sier Mats Wike Runningen.

MC er en spennende bransje
MC bransjen kan stå foran stor vekst i Norge i årene som kommer om trenden vi er inne i fortsetter. Bransjen ser at stadig flere som søker jobb i bransjen. Fokuset på gode kjøreopplevelser, Norgesferie og stadig flere kvinner og unge på mc vil gi grobunn for vekst.

God vekst og gode ansatte i butikk og verksted er nøkkelen til suksess
– Dette var veldig hyggelig å høre. Motorsykkelinteressen er i vekst både blant unge, eldre og kvinner i Norge. Vi trenger dyktige ansatte i alle våre butikker og ønsker Marius Borg Høiby velkommen til bransjen, sier Terje Bredal som er leder av MC-Forhandlerforeningen i Norge. Ny teknologi, gode kjøreopplevelser og dag-til-dag kontakt med kundene er nøkkel til suksess for våre mange MC-forhandlere sier han.

Terje Bredal i MC-Forhandlerforeningen i Norge ønsker Marius Borg Høiby velkommen til bransjen.

Kjempefin kollega
Sønnen til kronprinsesse Mette-Marit, Marius Borg Høiby (23), har fått seg ny jobb, som motorsykkelmekaniker i Lier.

– Han er en kjempefin fyr, sier Mats Wike Runningen til den største avisen i Drammen og Buskerud, Drammens Tidende. Selskapene Nicco Invest AS og TNV AS med Jan Inge Runningen (58), Thor Nilsen (54), Thor William Nilsen (22) og Linn Helena Nilsen (24) eier MREXX Motor AS.

Se og Hør var først ute
Det var Seher.no som først omtalte nyheten fredag. Nå bekrefter daglig leder Mats Wike Runningen hos MREXX Motor, som har drevet under nåværende eierskap siden februar i år, opplysningene som Byavisa Drammen brakte mandag. Da kunne de skrive at 23-åringen jobber hos MREXX Motor.

MREXX Motor overtok i vinter Star Motor på Liertoppen. De nye fortsatte den gamle virksomheten videre som MREXX Motor.

Tidligere i vår skrev MC-Avisa at “MREXX Motor skal fortsette å forhandle hele KTM-porteføljen, og de vil i tillegg være forhandler av Honda. Gutta vil fokusere cross- og endurosegmentet, men vil i tillegg være godt representert med gate- og touringmodeller i butikken. Hele cross- og enduroporteføljen til KTM og Honda vil være å finne på Liertoppen. Gutta representerer utvilsomt en ny generasjon forhandlere og, MC-avisa ønsker virkelig lykke til.” Utrolig godt skrevet og vi i Reitwagen.no teamet ønsker også lykke til.

Går til en spennende bransje med god vekst. Marius Borg Høiby har byttet yrkesretning og jobber i dag som motorsykkelmekaniker. Her foto fra hans Instagram konto. Faksimile av Se og Hør.

Stadig mer synlighet og interesse for bransjen
På Facebook-profilen sin skriver Høiby selv at han jobber hos MREXX Motor. Han opplyser også på profilen sin at han har vært der siden mai 2020, melder NTB.

Se mer om saken i Se og Hør

Hovedbilde: Faksimile av Se og Hør.

Share via
Send this to a friend