1. mai: Velkommen til «Vårslippet i Oslo 2023»: Tyrigrava - Sundvolden - Oslo

Bjørn Richard Johansen
Sett av datoen 1. mai. Fokus på gode kjøreopplevelser og nullvisjonen. Forberedelsene til årets «Vårslippet i Oslo 2023» er i gang! Kjøreruten er den samme som i fjor. Oppmøte på Tyrigrava, kolonne via Oslo til Sundvolden men mange møter også direkte på Sundvolden. Treffsjef Petter Karlend er godt i gang med planleggingen sammen med Sundvolden Hotell. Alle er velkommen til å delta!
Vi teller ned til 1. mai 2023. Det jobbes nå med å klargjøre for Vårslippet i Oslo med fokus på Nullvisjonen.

Nullvisjon
– Hovedbudskapet med arrangementet mandag 1. mai er å bygge opp om nullvisjonen og minne alle på at en ny sesong starter og da bør du kjøre klokt og forsiktig, sier treffsjef Petter Karlend. God og trygg kjøring, samt gøy faktor med MC som interesse er hovedbudskapet. Følg arrangementet her via linken: LINK.

Massevis av motorsykler. Her er det som å være inne i en godtebutikk!

Alle er velkomne!
– Alle med interesse for MC-er velkommen til å delta å koble seg på arrangementet. For å følge arrangementet kan du koble deg på via Facebook arrangementet (se link). Se også kontaktinformasjon nederst i saken om du, dine venner eller forening m.m. vil være med eller ønsker å bidra med organiseringen, sier Petter Karlend.

Vertskapet Cecilie og Tord Moe Laeskogen på Sundvolden Hotel.

Som i fjor blir det garantert mange spennende MC entusiaster å treffe 1. mai. Bikelife teamet med Thomas og René og flere har varslet sin ankomst. – Vi gleder oss stort og vet at mange som følger Bikelife vil være med på dette treffet, såvel som andre treff rundt om i Norge 1. mai i år, sier Thomas J. Winther til Reitwagen.no.

Bikelife med René Holmen og Thomas J. Winther er med på alt som kan bidra til å øke interessen for MC i Norge.

I år som i fjor vil vi også legge opp til at det blir utstilling på plassen. I fjor var Harley-Davidson, Yamaha Vinterbro, Hubriding.no og Straand Hotel, WIMA, MC Akademiet tilstede med flotte stands og utstilling.

Petter Karlend er treffsjef for Vårslippet i Oslo.

Tyrigrava til Sundvolden
Mange møter selvsagt direkte på Sundvolden om de bor i østlandsområdet, men mange møtes også på Tyrigrava rundt 10 tiden den 1. mai. Kolonnen har avgang rundt 11 tiden og ankommer Sundvolden Hotel rundt kl. 12.00.

En perfekt kjørerute fra Tyrigrava til Sundvolden og rundt og ned til Oslo.

– Her blir det mulighet for å møte mange MC venner pluss at vi på Sundvolden Hotel har forberedt lunsj og noe å spise på plassen. For en rimelig penge lover vi en flott dag her hos oss, sier ekteparet Tord og Cecilie Moe Laeskogen som eier og driver Sundvolden Hotel på Krokkleiva, rett ved Utøya og Tyrifjorden/Steinsfjorden. Hotellet med historie tilbake til 1648 er med i De Historiske Hotell og Spisesteder i Norge.

WIMA, damer på MC, deltok med flott stand i fjor.

Vårslippet i Oslo
– Dette blir en flott anledning til å markere starten på MC-sesongen for vanlige motorsyklister, forhandlere, importører, klubber, foreninger, føreropplæringsmiljøer, kjøreskoler og andre med interesse for MC er velkommen til å delta på, sier Petter Karlend.

Flotte oppslag i pressen fra fjorårets arrangement.

H.O.G. stiller som kryssvakter
H.O.G., Harley Owners Group, stiller som kryssvakter som i fjor.
– Vi gleder oss stort, sier Tommy Kragseth Hansen, som er ansvarlig for planleggingen for H.O.G. sin planlegging. Dette er et samarbeid mellom H.O.G. Oslo Chapter og HOG Harley Owners Group Chapter Østfold.

Tommy Kragseth Hansen er ansvarlig for planleggingen for kryssvakter og kolonnen i regi av H.O.G.. Han er sentral HOG Harley Owners Group Chapter Østfold. som samarbeider med H.O.G. Oslo Chapter. I bakgrunnen Tord Moe Laeskogen.

Godt konsept i Stavanger og Rogaland og i Hamar og Innlandet
Vårslippet i Oslo bygger på suksessen i Rogaland hvor de har gjennomført Vårsleppet i 33 år. I Rogaland startet Vårsleppet for 32 år siden som et initiativ fra Bryne MC klubb. I dag er kjerneteamet bak arrangementet Jonny Mala, hans kone Therese H. Mala og datteren Elise Alexis Henriksen. Alle tre veteraner og aktive i MC-miljøet i Rogaland.

Et godt team står bak arrangementet i Rogaland. Jonny Mala helt til høyre i bildet.

Et tilsvarende godt konsept er også gjennomført i Møsregionen siden 1972J i regi av Per Almestrand og MC Huset Nydal AS som en av de sentrale aktørene.

Ole Andreas Isdahl i MC avisa sammen med Peter O. Carlsson i Calvat’s Garage på Sundvolden i fjor. (Se Calvat’s Garage YouTube video nede i denne saken).

Vil du være med å lage Vårslippet i Oslo
Fremover vil vi organisere opp prosjektet hvor vi også trenger frivillige som har lyst til å hjelpe til. Har du lyst til å bli med tar du kontakt med prosjektleder/arrangementssjef Petter Karlend på mobil 480 44 333 og e-post: petter.vaarslippetioslo@gmail.com

Omar M. Raja som driver Yamaha Vinterbro i Oslo hadde flott utstilling av en rekke Yamaha modeller i fjor.

Sponsorer og utstilling på Sundvolden Hotel
Det åpnes også for at aktører i bransjen, eller som ønsker å komme i kontakt med bransjen, kan få mulighet til utstilling og markering på Sundvolden Hotel. Ta i så fall kontakt med treffsjef Petter Karlend. Her kan du følge arrangementet på Facebook, se link.

Massevis av sykler som gjør seg klar for en ny sesong.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend