Jubileumsutgave av Yamaha Grizzly 700

Kenneth Nordahl-Pedersen
Yamaha feirer i år 25-års jubileum for sin ATV-modell Grizzly. I denne anledningen lanserer de en jubileumsutgave som er spekket med utstyr og dekorert med en egen jubileumsgrafikk. Modellen er fortsatt en kraftig arbeidsmaskin med et bredt bruksområde.

Jubileumsutgaven leveres med kufanger og skjermbreddere - klar for skogen.

Yamaha Grizzly 700 25-Anniversary skal selges i et begrenset opplag, og vil først og fremst kjennes igjen ved en spesiell 25-anniversary grafikk i Yamaha-blått og med klassiske sekskanter. Dette kompletteres av et premium setetrekk i to fargetoner, fargematchende felger og støtdempere, og et 3-toners fargevalg. Jubileumsmodellen leveres med en komplett sikkerhetspakke bestående av en kraftig kufanger og bunnplate. Også føreren får litt ekstra beskyttelse i form av håndtaksbeskyttere og skjermbreddere.

Grafikken viser at dette er en Limited Edition jubileumsutgave.

 

Grizzly 700 drives av andregenerasjons MK II 686cc SOHC-motor med fire ventiler. Giringen er Yamahas Ultramatic-automatgir, og skifte mellom 2WD, 4WD og 4WD med differensiallås gjøres med en trykknapp.

Modellen leveres med en frontmontert vinsj fra WARN, og med lastekapasitet på 140 kg og trekkraft på 600 kg er dette en riktig arbeidsmaskin.

Kufanger og vinsj for tøffe arbeidsoppdrag.
Uavhengig fjæring og skivebremser på alle fire hjul.

Mer info om modellen finner du på www.yamaha-motor.no

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend