Yamaha snøscootere 2023 - Yamaha lanserer sine nyheter og oppdateringer for 2023 sesongen

Erlend Lønnum
Yamaha lanserer nye produktoppdateringer i sin snøscooterlineup for 2023. Modellprogrammet er tilpasset alle aldre med scootere fra 200 til 1000 cc motor- langt og kort belte – arbeid, fritid eller kombinert.

Flotte modeller for store og små
Nå lanserer Yamaha sine 2023 modeller i snøscooter segmentet. Først ut er den nye snowscooter serien for yngre førere. Minstemann i Yamahas modellprogram, har en 200 cc motor, justerbare dempere og et chassis som ligner sine større brødre med lakkerte fangere og tunell. Perfekt for unge brukere som vil ha sin første snøscooteropplevelser.

Transporter
Snøscottere som gjør alt er populære og gjør det godt på salgsstatistikken til Yamaha. Transporter 800en til Yamaha har gjort det godt siden første lansering i 2021. Yamaha Transporter 800 er søstermodellen til Arctic Cat Norseman X 8000.

Kraftige lasterammer
Scooterene har flere smarte detaljer som gjør den til et klokt valg for praktisk snøscooterkjøring. Den kraftige lasterammen bak gir god kapsitet og mulighet for å montere en ekstra lasteboks til de lange dagene. Svært gode støtdempere gir ypperlig komfort. De brede skiene gir flyt, og i kombinasjon med 57 mm beltekammer og 153 tommer langt belte er den fantastisk i løssnøen.

Bilde av Transporter 800 tatt i studio.
Fotos av Transporter 800 tatt i god fart i naturen.

Sidewinder
Sjefen over alle sjefer i Yamahas modellprogram er Sidewinder S-TX GT EPS. En suveren scooter, med uendelig mye effekt og kjørekomfort. Lang rekkevidde, originale sidevesker, passasjersete og vindskjerm sammen med flotte støtdempere rund baut. 1.50” Fox Zero QS3 Front Shocks og HPG Center & Rear Shocks, 41 MM cobra belte. Ekstra bensintank og oppvarmet fører og passajsersete er noen de overlegne komponentene på scooteren.

Sidewinder.

Yamaha tilbyr flere utgaver av sin Sidewinder serie slik at du som kunde for akkuratt den scooteren du ønsker. Turfavoritten S-TX GT EPS har vi allerede sett på, men Sidewinder L-TX137 og Sidewinder S-RX er spenstige snøscootere og har som nytt til 2023 fått det nya EPS servostyring-systemet. Servostyringen gjør det enklere enn noen gang å manøvrere, med enda mindre innsats. Systemet er progressivt, og begynner å virke så fort du gir gass. At systemet er progressivt innebærer at det gir mer hjelp i lavere hastigheter for lett og smidig håndtering, mens serven gradvis avtar når farten øker slik at styrefølelsen alltid er optimal.

Servosystemet.
Servosystemet

Mountain segmentet
Muntainsegmentet er et av de mest populære i Norge, og har særlig de siste årene gjort det godt. Dette er fordi at scooterne nå takler et variert terreng, har stilig utseende og god fremkommelighet.

Mountainsegmentet strekker seg fra SX Venom Mountain med en 400 CC motor på 60 hk, Yamaha Mountain ski, smal kropp og elektronisk innsprøytning via Mountain Max og opp til sidweinder MTX. På den måten kan Yamaha nå tilby en prisgunstig mountainmaskin, som er lett å kjøre, en lettvekts totaktscooter og en svært kraftig Sidewinder med over 180 hestekrefter.

SX Venom Mountain

Mountain max

Sidewinder MTX

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend