Ny MC er sikret. Oppsøk MC-butikken nå tidlig på vinteren! Det kan gå tomt for produkter. Det er MC-entusiast og stortingspolitiker Morten Stordalen sitt råd.

Bjørn Richard Johansen
Stortingsrepresentant Morten Stordalen, Frp, fra Vestfold er krystallklar i sitt råd. Oppsøk MC-butikken nå. Og han har tatt egen medisin med alt å gå til innkjøp av en ny Kawasaki Versys 1000 SE. Nå er han den stolte eier av hele 120 hk og 1043 kubikk. Endelig har han like mange kubikk som Stortingskollega Bengt Rune Strifeldt fra Frp og Finnmark.
Morten Stordalen på sin nye Kawasaki. Se det smilet.

I år kan vil det trolig være viktigere enn noen gang å gjøre sine MC-innkjøp tidlig i sesongen. Corona-ettervirkningene gjør at mange fabrikker nå har utfordringer med å produsere MC-er og MC-utstyr.


Gleder seg til Motorsykkelens Uke 2022
Den klare oppfordringen fra Morten Stordalen kommer ved inngangen til Motorsykkelens Digitale Uke 2022 som gjennomføres for å varme opp digitalt til MC-sesongen i 2022.

– I tillegg til å få seg litt større var det helt klart at fargen var veldig viktig for kunden her, forteller Lars Leeres hos Leere’s Motorsport AS. Du skulle sett øynene når han fikk prøvesitte den nye sykkelen, sier han med et smil.
-Min farge dette året er helt klart: Metallic Graphite Gray og Metallic Diablo Black, sier Morten Stordalen.

Lars Leeres hos Leere’s Motorsport AS.

– I tillegg til at vi vet det kan komme utsolgtsituasjoner er det å gå i en MC-butikk noe av det morsomste jeg gjør, sier Stordalen. Her kan man virkelig drømme seg bort samt få mye kunnskap og informasjon fra de som jobber i MC-butikkene.


Fryktet utsolgt situasjon
– Jeg har lenge tenkt på om jeg skulle gå til innkjøp av litt mer kubikk. Fra før har jeg hatt en Kawasaki 650 versys som jeg har vært kjempefornøyd med, forteller en engasjert Morten Stordalen. Den kommer jeg nok fortsatt til å beholde da det er flere i familien som har lyst til å begynne å kjøre sykkel. MC-patriot og ivrig for å løfte frem motorsykkelinteressene også i det politiske landskapet.

Leeres i Østfold
Stordalen måtte til Østfold for å få tak i sin nye MC-drøm. Nå står den til lagring frem til sesongen starter. Og jeg teller alt ned til den skal hentes og den første turen, selvsagt. Nå er han den stolte eier av hele 120 hk og 1043 kubikk.
– Jeg har fått kjempeservice på Leere’s Motorsport AS, sier Morten Stordalen til Reitwagen.no.

Stortingsrepresentant Morten Stordalen uten kjøreutstyr, men med dress.

Leere’s Motorsport AS ligger i Fredrikstad og selger Honda, MV Agusta, Suzuki, Voge og Zero motorsykler og Kawasaki til sine kunder. Om butikken får nok produkter planlegger MC- og båtbutikken å øke omsetningen fra 76 millioner kroner som ble salgsmålet i 2021.

Bengt Rune Strifeldt (Frp) fra Finnmark til høyre og Morten Stordalen til høyre.


Kollega gratulerer
Stortingskollega Bengt Rune Strifeldt (Frp) fra Finnmark kjører også MC og er en god venn av Morten Stordalen. Også han har 1.000 kubikk å skryte av i sin Yamaha MT-10. Strifeldt er for øvrig også stor snøscooter patriot og er omtalt som scooter-Norges viktigste mann.
– Men som den eldre mannen han (Morten Stordalen) er, så blir han nok fortsatt liggende bak meg når vi drar på tur, sier Bengt Rune Strifeldt i en kommentar til Reitwagen.no. Han har 160 hk i sin MT-10 og føler seg rimelig trygg på at han kan hamle opp med Stortingsvennen Morten Stordalen.

Bengt Rune Strifeldt (Frp) fra Finnmark kjører også MC og er god venn av Morten Stordalen.

– Jeg har ikke noen problemer med å forstå dersom Bengt Rune vil komme raskere frem, jeg har jo tross alt skaffet meg en drømmesykkel med høy komfort å kjøre på tur med. Du har jo ikke lyst til at kjøreturen skal avsluttes tidlig når du først har satt deg på et slikt sete, sier Morten Stordalen med et glimt i øyet.

– Men siden det er første dagen i Motorsykkelens Uke 2022 må jeg jo legge den gode siden til og gratulere Morten med ny sykkel for årets sesong, sier Strifeldt. De er et kjent radarpar på svingete veier ypperlig for MC.

Stordalen gleder seg til å kjøre MC tur i Norge med ny Kawasaki til sommeren.

Norge er verdens beste MC-land
– Norge er et av verdens beste land å kjøre motorsykkel i. Garantert, avslutter Morten Stordalen. Han tror Strifeldt innimellom må venne seg til å se baklysene på Kawasaki Versys 1000 SE. Begge to er uansett samstemte om at trafikksikkerhet er viktig og prater ofte om det i ulike fora. Det er jo nettopp det hyggelige med å kjøre MC, du møter trivelige folk i alle aldre og fra alle samfunnslag der kaffepausen ofte blir et høydepunkt i seg selv ved å studere og prate om hverandres MC.

– Her er jeg helt enig med Morten Stordalen. I år er det viktigere enn noen gang å være tidlig ute med sine bestillinger som følge av ettervirkningene av Covid-19 og produksjon og logistikkutforinger, sier Per Almestrand, som driver MC Huset Nydal i Hamar. Som en av bransjens nestorer vet han hva han snakker om. Dermed er det bare å følge oppfordringen fra Stordalen og Almestrand her.

Per Almestrand driver MC Huset Nydal i Hamar.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend