MCkurs.org gjennomfører også i år sine førerutviklingskurs. På årets jentekurset i regi av MCkurs.org er Fam Sørensen og Grete Andersen instruktører

Bjørn Richard Johansen
Siden 2011 har MCkurs.org gjennomført kurs tidlig på våren hvor hovedmålet har vært at deltagerne skal få en god og trygg start på sesongen. Så også i 2022!

Populære kurs med fokus på kvinner og MC
– De siste årene har det vært forespørsler på egne kurs for jenter, og da dette ble startet har det utelukkende vært positive tilbakemeldinger, sier Truls Hjortnæs i MCkurs.org til Reitwagen.no. Instruktørene har mange års erfaring fra ulike former for MC kjøring. Blant erfaring kan det nevnes enduro, adventure, cross, supermoto, roadracing og vinterkjøring.

Kursplakat for jentekurset 2022.

Erfarne instruktører
Fam Sørensen og Grete Andersen er en del av instruktørteamet. Begge gleder seg til årets jentekurs hvor de står for planlegging og regi.

Instruktører fra Cheetah Racing ønsker å gjøre deltakerne flinkere og tryggere fører slik at du får mest mulig ut av mc-sesongen. Kurset er forsikringsgodkjent av blant annet Fremtind Forsikring (SpareBank1 og DNB) og If Skadeforsikring.

– Både Fam og Grete har erfaring med mange kjørte kilometer med motorsykkel både på veien og på bane i Norge og utlandet, og har vært med som instruktører i mange sammenhenger, foreller Truls Hjortnæs i MCkurs.org.

Tilbakemeldingssituasjoner kjøretekniske øvelser.

Kjøretekniske øvelser
– Disse kursene er for alle motorsyklister som ønsker å gjøre seg klar for en fin sommer på to hjul. Det gjennomføres flere kjøretekniske øvelser hvor alle får tilbakemeldinger med tips og arbeidsoppgaver tilpasset hver enkelt deltager. Vi har små grupper hos oss, stemningen er alltid god og terskelen lav for å snakke om utfordringer med det å kjøre MC, forteller Fam Sørensen. Vi instruktørene som er Bendik, Brynjulv, Stian, Erik, Truls, Svein Egil, Grete, Odd og Kent-Erik gleder oss stort til sesongen.

Mange baner er i bruk
Kursene er for alle som fokuserer på grunnleggende kjøreteknikk under trygge omgivelser på lukket bane, og her kan de som øvelseskjører også være med. For 2022 er det planlagt med kurs på Vålerbanen, Trøgstadbanen og Varnabanen. På nettsiden til MCkurs.org ligger datoene som er klare og informasjon om kursene.

Tilbakemeldingssituasjoner kjøretekniske øvelser.

– MCkurs.org sine kurs er forsikringsgodkjent og godkjent av Statens vegvesen, og gjennomføres etter vegtrafikkloven og forskriften om kjøring på lukket bane, avslutter Truls Hjortnæs i MCkurs.org.

For de som ønsker kontakt med MCkurs.org er e-post adressen: kurs@mckurs.org og nettsiden er www.mckurs.org

Tilbakemeldingssituasjoner kjøretekniske øvelser.
Share via
Send this to a friend