Ny ATV - Can-Am Traxter PRO T-kategorien: Et terrengkjøretøyet og arbeidshest perfekt for Norge

Bjørn Richard Johansen
Ny ATV er lansert som nytt tilskudd til sin Can-Am Traxter SSV-serien. Den har fått navnet Can-Am Traxter PRO DPS HD10. T-kategorien, 2021, er utviklet for å ta SSV-opplevelsen til et enda høyere (side-by-side-kjøretøyer) nivå.


– Den nye modellen er spesialkonstruert for å forbedre livet til dem som gjør de tøffeste jobbene, sier Tor Isaksen som er adm. direktør i BRP Norway AS. Dette er den første Can-Am Traxter som har blokkeringsfrie bremser (ABS) spesielt egnet til terrengbruk. Den har også et 180 cm langt multifunksjonelt lasteplan og et lagringsområde under lasteplanet som er tilgjengelig fra begge sider, med stor plass og transportmuligheter.

– Den er bygget for å arbeide like hardt som brukeren, slik at du enkelt og greit kan håndtere tøffe oppgaver, forteller Tor Isaksen.


La oss starte arbeidet
Med sin allsidig bruk lar Traxter PRO DPS HD10 deg utføre mer, og trekke mer, mens du navigerer i krevende terreng. Det lange lasteplanet dobler lastekapasiteten sammenlignet med det vanlige lasteplanet. Det gjør det praktisk når du har behov for å flytte mye masse eller utstyr. I tillegg har den et oppbevaringsrom under lasteplanet og en lasteplankonfigurasjon som gir brukeren stor hjelp i å løse sine oppgaver i dette kjøretøyet fra BRP.


– Nyttekjøretøysegmentet for terrengkjøretøyer vokser hvert år, og vi er like fokusert som alltid på produktinnovasjon som gir best mulig løsninger for hardtarbeidende kunder, sier Bernard Guy, Senior Vice President, Global Product Strategy hos BRP.

– Eierne av Can-Am Traxter trenger slitestyrke og lasteevner, og denne nye modellen balanserer dette med forbedret komfort og allsidighet. Den er et ideelt verktøy for alle som trenger en fleksibel og hardarbeidende arbeidshest med enorm lastekapasitet, forteller Bernard Guy hos BRP.


Can-Am Traxter PRO DPS HD10 er utstyrt med en ramme som er lettere og forsterket, noe som forbedrer kjøreegenskapene og holdbarheten for mange ulike terrengoppgaver. Den leveres som standard med en utprøvd og pålitelig Rotax HD10-motor på 1000 cc og 82 hk, som har et dreiemoment på 69 Nm. All denne kraften kombinert med forbedret fjæring, lengre akselavstand og en lang liste med tilgjengelig tilbehør, samt blokkeringsfrie

bremser (ABS) leveres nå på Can-Am Traxter.


Om BRP
BRP er en global markedsleder innen motorsportkjøretøy, fremdriftssystemer og båter, bygget på over 75 års oppfinnsomhet og intensivt forbrukerfokus. BRP omfatter produkter og merkevarer som Ski-Doo og Lynx snøscootere, Sea-Doo vannscootere, Can-Am on- og off-road-kjøretøy, Alumacraft, Manitou, Quintrex, Stacer og Savage båter, Evinrude og Rotax båtmotorsystemer og Rotax-motorer til karts, motorsykler og fly. BRP har også egenutviklede deler, tilbehør og klær for sine merkevarer. Dette bidrar også til å styrke kjøreopplevelsen.

BRP har en omsetning på 6,1 mrd. kanadiske dollar, virksomhet i over 120 land og 12.600 ansatte. I Norge har BRP hovedkontor i Trondheim i Trøndelag og selger sine produkter hos forhandlere over hele Norge. For mer informasjon

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend