Nå kommer Hubriding.no til hele Norge: De Historiske Hoteller ruller ut hubriding.no til en svingete vei nær deg

Bjørn Richard Johansen
Hubriding.no, som er et MC, bil og sykkel konsept som betyr at det blir kjørt opp en rekke digitale kartruter ut fra en by eller et sted, vil nå rulle ut til en vei nær deg uansett hvor du bor i landet. Konseptet som er utviklet av Straand Hotel i Vrådal i Telemark ble presentert på De Historiske Hotel og Spisesteder sitt årsmøte og høstmøte i går. Hubriding.no er utviklet av motorsyklister for motorsyklister med fokus på gode kjøreopplevelser. Dermed bringer motorsyklistene i Norge innovasjon til norsk reiselivsnæring.

Hubriding.no, som er et konsept som betyr at det blir kjørt opp en rekke digitale kartruter ut fra en by eller et sted, vil nå rulle ut til en vei nær deg. Konseptet som er utviklet av Straand Hotel i Vrådal i Telemark ble presentert på De Historiske Hotel og Spisesteder sitt årsmøte og høstmøte i går. Hubriding.no er utviklet av motorsyklister for motorsyklister med fokus på gode kjøreopplevelser.

Katrine Straand sammen med ny Peter Frølich som er styreleder i De Historiske Hotel og Spisesteder. Til høyre Lars Arne Straand.

Motorsyklisten går i front for gode kjøreopplevelser
Hubriding.no er et kjøre- og turkonsept for MC, bil og sykkel utviklet med hjelp av en rekke MC-og classic car entusiaster. Formålet er å gi oss som er opptatt av kjøreglede gode opplevelser på svingete veien. Konseptets kjerne er gode digitale kjøreruter som kan brukes i planlegging av turen, eller lastes direkte ned i GPS eller Google maps på mobilen med utgangspunkt i et eller flere hotell i regionen.

De Historiske Hotel og Spisesteder gjennomfører sitt årsmøte og høstmøte hvor blant annet motorsykkel og det å skape gode kjøreopplevelser på svingete vei har fått mye fokus. Møtet går av stabelen på Sundvolden Hotel.

Flotte digitale kjøreruter
– Kjørerutene er også perfekt å bruke for de som er på tur med Classic Cars og flotte biler eller syklister. Vi har fått mulighet til å presentere Hubriding.no for alle hoteller og restauranter som inngår i De Historiske Hotel og Spisesteder, forteller Lars Arne Straand og Katrine Straand. De har sammen med en gruppe motorsykkelentusiaster utviklet konseptet med 12 kjøreruter ut fra Straand Hotel i Vrådal i Telemark.

Ole-Andreas Isdahl som er idemaker for Hubriding.no. Han er en av Norges mest anerkjente motorsykkeljournalister, MC-entusiast og MC-guide. Her fra presentasjon på konferansen i går.

– Vi fikk nylig muligheten å teste det ut i fullskala gjennom Straand Treffet med stor suksess. For oss har det vært viktig å løfte ideen slik at den nå kan rulles ut i alle fylker i Norge. For å få det til trenger vi et hotell som går i front og sikrer lokal forankring. Deretter trenger vi et team av lokale motorsyklister som hjelper til i en prosjektgruppe. Så har vi den tekniske kompetansen, utviklet en nettbasert løsning i hubriding.no som enkelt kan tilpasses uansett i Norge dette konseptet nå rulles ut, forteller Ole-Andreas Isdahl som er idemaker for Hubriding.no. Han er en av Norges mest anerkjente motorsykkeljournalister, MC-entusiast og MC-guide.

Endre Tarald Glastad fra Farsund i Agder som er eier av blant andre Victoria Hotel i Stavanger og flere andre hoteller i Norge, hvorav flere inngår i De Historiske Hotel og Spisesteder.

Telemark, Rogaland og nå resten av landet
– Rogaland har alt etablert et prosjekt og det er nå kjørt opp en rekke ruter ut fra de historiske hotellene i region Rogaland med Kronengruppen og Hotel Victoria i Stavanger som spydspisser. Med bakgrunn i interessen på dagens konferanse tror jeg vi kommer til å etablere prosjekter for å få dette rullet ut i Oslo og Akershus-regionen, Hordaland, Trøndelag og Nord-Norge i løpet av kort tid, sier Nils Henrik Geitle som er adm. direktør for De Historiske Hotel og Spisesteder.

Fra foredragssalen med Ole Andreas Isdahl som innleder. Man kunne høre en knappenål falle når deltakerne fikk høre om MC-turisme og de mulighetene som ligger i Hubriding.no

– Han får støtte for satsingen fra kjedens medlemmer som ser at det ligger et stort potensial å satser på økt grad av service for besøkende på motorsykkel, classic car og sykkel. Dette er en innovasjon av beste klasse og vil være med å gi våre kunder bedre service gjennom gode digitale kart og økt grad av service på våre hoteller og spisesteder, sier Endre Tarald Glastad fra Farsund i Agder som er eier av blant andre Victoria Hotel i Stavanger og flere andre hoteller i Norge, hvorav flere inngår i De Historiske Hotel og Spisesteder.

Nå vil det bli enda bedre service for motorsyklister når vi er på tur. Hubriding.no vil også gjøre det mulig for motorsyklister å bidra med en løsning som er til stor hjelp for bilisten og syklisten på tur.

MC, Classic car/flotte biler og sykkel blir sentralt i strategien
– Vi har diskutert vår vekststrategi for fremtiden i dag og et av våre viktige satsingsområder blir motorsykkel, classic car og opplevelser for syklisten. Det er helt klart sier Peter Frølich som ble valgt til ny styreleder i De Historiske Hotel og spisesteder i går. Arbeidet med å utvikle og ferdiggjøre strategien vil nå pågå i et seks måneders prosjekt slik at den kan rulles ut med god forankring i kjeden over nyttår 2021, forteller Frølich. Han er forretningsadvokat med solid erfaring som styreleder og styremedlem med noen av landets største virksomheter.

Mer informasjon:
For mer informasjon se www.hubriding.no og www.straand.no. Om du ønsker å bli en en del av et lokalt team for å kjøre opp ruter sender du e-post til mc@straand.no

Sentrale i å legge tilrette for Hubriding.no rundt om i Norge. Nils Henrik Geitle (fra venstre), Endre Tarald Glastad, Terje Bredal, Katrine Straand, Ole Andreas Isdahl og Lars Arne Straand.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend