Motor Teknikk AS i Kristiansand er 50 år og møter fremtiden med å utvide med nytt bygg

Bjørn Richard Johansen
Sør-Norge kan se frem til å besøke en enda større butikk for MC, MC-utstyr og relaterte produkter og tjenester. Motor Teknikk AS har signert ny avtale om å utvide med nye lokaler, som en markering på 50 år i bransjen. Selskapet er den lokale BMW, Honda, Husqvarna, Piaggio og Vespa forhandleren på Sørlandet.
Slik blir de nye lokalene som skal bygges rett i nærheten av Kristiansand og Kaptein Sabeltanns rike.

1972 – 2022 = 50 år
Motor Teknikk AS ble etablert i 1972, og med litt hoderegning, er det 50 år siden nå i 2022. Vi synes også det er hyggelig å benytte Motorsykkelens Uke 2022 med både å fortelle om jubileet og om våre nye lokaler som er under planlegging. Selskapet er den lokale BMW, Honda, Husqvarna, Piaggio og Vespa forhandleren på Sørlandet. Videre har selskapet verksted og vinterlagring for sine MC-kunder.

Husqvarna er et av produktene du kan finne i butikken.

– Vi har de siste årene gjennomgått en god omstrukturering og sett flott utvikling i salget og resultatene, sier daglig leder Christian Høyer-Jonassen. Endelig er hele butikken vi flyttet til i 2012/2013 fylt til randen. Ja en kvinne ville beskrevet den som et smykke med godt og veldig salgssterkt utvalg av produkter, sier han med et smil. Fremover vil vi også satse på verdiøkende tjenester som er knyttet til kjøreopplevelser som Hubriding.no med mer i tillegg til de tradisjonelle butikktjenestene.

50 år markeres i 2022.

Økt kundeservice i nytt bygg
– Etter flere veldig gode sesong og en butikk som fyller seg opp med noen av Norges mest solgte produkter gjennom de siste årene har vi sett på mulighetene for framtiden. Vi ser at Sørlandet er et knutepunkt for både gjennomfart og handel, og stadig flere motorsyklister finner veien til vår flotte butikk og Sørlandsk skjærgård, sier Høyer-Jonassen. Lokalene vi er i dag, nærmer seg utnyttet maksimalt, og med den kraftige veksten vi har hatt, har vi tatt beslutningen om å investere i enda et bygg, 100m fra der vi er lokalisert i dag.

– Dette er siste byggetrinn i Sørlandsparken, før alt er fullt, sier Høyer-Jonassen.

Christian kan det meste om motorsykkelen. Her aktivt i gang med service for en kunde.

600 kvm med masse kubikk
Vi har analysert markedet, gjort tilpassinger og endringer og ser gode resultater av alt vi gjør. Konsekvensen er at vi ser behovet for et ekstra lokale. Nå har vi planlagt for ca. 600 kvm som skal bygges. Det nye lokale vil være klart og kan tas i bruk i løpet av 1-2 år. Målet er at det nye bygget kan være klart for bruk sensommeren 2022, forteller en engasjert Christian Høyer-Jonassen.

Flere avdelinger gjør det enkelt for kunder å velge det rette produktet. Her fra Honda avdelingen.

Optimister og stor tro på fremtiden
– Våre allerede godt etablerte merker, har fått informasjon om denne satsningen, og er svært positive til hva framtiden vil bringe, forteller Christian Høyer-Jonassen. Vi har ikke bestemt hva produkter som skal inn, men vi jobber stadig med å optimalisere plasseringene av produkter og ikke minst ha nok av de mest populære motorsyklene tilgjengelige nå som flere produsenter har opplevd leveringsutfordringer rundt blant annet Covid-19.

Christian sammen med Harald Sørbye som er selger hos Motor Teknikk AS i Kristiansand.
Her skal det bygges enda mer MC-salgs lokaler.

Jakter på flere ansatte
Sammen med denne satsningen, ser vi nå at det er behov for mer kompetanse. Vi kommer til å utlyse en spennende stilling ila kort tid, som ny salgs- og markedssjef i vårt firma. Med snart to store lokaler, og foreløpig over 15 personer i arbeid, med flere på vei inn ønsker vi å fylle på kompetansebanken. Så dersom du liker MC og har lyst på spennende jobb er det bare å ta kontakt, oppfordrer Christian Høyer-Jonassen. Alt dette må sees i sammen med at MotorTeknikk i mai i år feirer 50 år. Vi tenkte derfor at det var spennende å dele litt om planene våre for ytterligere vekst fremover. Har du lyst på en spennende jobb er det bare å ta kontakt.

– Vi planlegger også en spennende markering av 50 års jubileet helgen 14. mai. Der vi vil ha flere av merkene vi selger på plass. Det være seg fra motorsykkel importørene, utstyrsleverandørene og fra mopedbilaktørene som er viktig for oss. Mer om bursdagshelgen vår vil vi publisere på vår nettside og på Facebook i tiden fremover, avslutter en Christian Høyer-Jonassen.

Trygt å kjøre på gulvteppe!

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend