Årets julegave fra julenissen! Gavekort på gruskurs til mor eller far. MC Oslo sparker i gang grus og adventurekurs med 'Mesternes Mester' Pål Anders Ullevålseter.

Bjørn Richard Johansen
12 påmeldt etter første 12 timer. Snart jul – og tid for å spre glede med gaver: Gavekort står øverst på ønskelisten til folket i år – og du kan kjøpe kurset som gave til jul. NRK meldte lørdag kveld på nyhetene at gavekort står øverst på ønskelisten til det norske folket i år. Riktignok blir mange aldri brukt men det skulle det ikke være noen risiko for i denne sammenhengen. Alle kan være med! Ta sjansen og lær av Mesternes Mester!
Pål Anders Ullevålseter og Kåre Vaskinn med det som trolig blir en populær julegave!

MC Oslo tok initiativ
12 påmeldt etter første 12 timer etter lansering av kurset. Kåre Vaskinn ved MC Oslo forteller at de hele tiden får spørsmål om grus og offroad kurs fra kunder som kjøper eller allerede har adventure sykler.

Folk ønsker å lære å kjøre på grus eller i terreng og ser helt klart at mestrings og opplevelsesaspektet med motorsykkelen utvides betydelig med slik kompetanse. Derfor tok vi et initiativ ovenfor en av verdens beste enduro og offroad førere, nemlig Pål Anders Ullevålseter som nå har utviklet et kurskonsept for tre ferdighetsnivåer, sier Kåre Vaskinn som er eier og daglig leder av MC Oslo. Landets største mc-forhandler med beliggenhet på Alnabru ved Ikea nord for Oslo sentrum.

Lær av Mesternes Mester. Pål Anders Ullevålseter i kjent stil.

Målgruppen
Informasjon om kurskonseptet vil du finne på MCoslo.no. Kurset retter seg mot tre nivåer, nybegynnere med ingen erfaring, førere med litt erfaring og erfarne førere som ønsker perfeksjonering. Kursinnholdet er tilpasset disse tre nivåene og nivo 1 og 2 vil bli gjennomført på kveld, mens nivå 3 kurset kjøres på en hel lørdag.

Gavekortet side 1.

Gavekort til jul
MC Oslo legger nå dette ut som et gavekort til jul og håper at mange nå benytter seg av muligheten til å heve egen førerkompetanse med denne fantastiske muligheten.

Få om noen kan lære bort mer og bedre enn “Mesternes Mester”, sier Kåre Vaskinn.

Gavekortet side 2.

Informasjon om priser og dato for gjennomføring ligger ute på MC Oslo sine hjemmesider. Pål Anders som allerede har kjører kurs for grupper som ønkser å utvikle egne ferdigheter har fått svært gode tilbakemeldinger fra deltakerne.

Kåre Vaskinn gleder seg til jul!

Vi gleder oss til å se hvordan gamle og nye kunder responderer på tilbudet som vi oppfatter som et svært godt bidrag til å heve egen kompetanse og ferdigheter, avslutter Kåre Vaskinn.

 

Pål Anders Ullevålseter mener alle vil ha store muligheter til å lære mye under gruskursene. Enkelt å melde seg på er det også.

Fakta om kursene
Nivå 1 kurs: Nybegynnere

Dette kurset er for deg som akkurat har kjøpt ny adventure sykkel eller som ikke har så mye erfaring med grus eller offroadkjøring. På dette kurset som gjennomføres på en ettermiddag/kveld vil du lære om:

 • Basic kjøreteknikk
 • Bruk av hendler, gir og bremser
 • Løfteteknikk ved velt
 • Vedlikehold

All kjøring foregår grus (i Oslo området, du vil få beskjed om hvor og når du skal møte ved påmelding).

Nivå 2 kurs: Litt erfaren

Dette kurset er for deg som har eid en adventure sykkel en stund og som har litt erfaring med grus eller offroadkjøring. Dette kurset gjennomføres på en lørdag og omfatter:

 • Kjøreteknikk
 • Gasspådrag og giring
 • Skrensing med gasspådrag
 • Harde nedbremsinger

Nivå 3 kurs: Erfaren

Dette kurset er for deg som har eid eller kjørt en adventure sykkel en stund og som har erfaring med grus eller offroadkjøring. Du har gjerne ambisjoner om å bli bedre fører som legger bedre kjøre og sporstrategier og håndterer det kjøretekniske bedre. Dette kurset gjennomføres over en helg og omfatter:

 • Avansert kjøreteknikk
 • Harde gasspådrag og bremsing
 • Skrens i fart
 • Hastighet på ujevnt underlag
 • Blikk, sporvalg og teknikk
 • Sti og terrengkjøring på forskjellig underlag
 • Hopp

 Kurspriser

Nivå 1Kr 600Kveldskurs 4 timer
Nivå 2Kr 1000Kveldskurs 4 timer
Nivå 3Kr 1500Lørdag/full dag

 Planlagte Kurs

Du kan melde deg på et av de planlagte kursene som er listet nedenfor, eller bestille eget kurs (minimum 5 personer). Ring Pål Anders for en prat på tlf 900 12 632.

Nivå 1 – Nybegynner kurs er planlagt på følgende datoer:

 5.5.2021

12.5.2021

20.5.2021

Nivå 2 – Erfaringsbasert kurs er planlagt på følgende datoer:

Dato for nivå 1 og 2 kursene er enda ikke fastsatt.

Nivå 3 – Kurs for viderekommende

Dato for nivå 1 og 2 kursene er enda ikke fastsatt.

Fra MC Oslo kan du bestille gavekort via MC Oslo sin nettside eller linken nedenfor:
Bestille gavekort »

 

Share via
Send this to a friend