MC Oslo med ny nettbutikk. Tar dermed opp kampen med de store nettgigantene

Bjørn Richard Johansen
MC Oslo lanserer ny nettbutikk for å gi kundene økt service og for å møte den økende konkurransen fra utlandet. Samtidig lanserer selskapet ny logo og fargeprofil.
Kim Harald Jøranli, daglig leder hos MC Oslo.

Ny nettside og nettbutikk
MC Oslo er en av Norges største forhandlere av motorsykler og MC-utstyr. Selskapet har butikk, verksted og lager på Furuset i Oslo.

MC Oslo sin nye logo.

MC Oslo fikk nye eiere for et par år siden. Etter det har selskapet gjort en rekke investeringer for å stå godt rustet for fremtidens kundekrav. I den forbindelse lanserer selskapet nå ny nettbutikk. Målet er å ta opp kampen med de internasjonale aktørene.

Honda NT1100 er en av modellene du finner i butikk og på nett.

Gode kjøreopplevelser. Gode kjøpsopplevelser
– Vi ønsker å tilby markedets beste kjøpsopplevelser, enten kunden handler på nett eller i butikk. Det har derfor vært høyt prioritert å få på plass en ny og avansert nettbutikk, forteller Kim Harald Jøranli, daglig leder hos MC Oslo.

I den nye nettbutikken kan man foreløpig velge blant 4000 produkter, men også bestille kurs og verksted-tjenester. I løpet av året vil vi øke sortimentet ytterligere og gjøre en rekke andre forbedringer. Målet er å stå sterkt i konkurransen med de internasjonale aktørene.

BMW i farta. Også den finner du hos MC Oslo og i nettbutikken.

Fokus på kundene
– Vi jobber i et konkurranseutsatt marked med økende konkurranse på tvers av landegrensene. Vi ønsker å befeste vår posisjon som Norges ledende forhandler av motorsykler og tilhørende utstyr, og tror vi med vår nye nettbutikk i kombinasjon med vår store butikk i Oslo, er på rett vei, sier Jøranli. Han påpeker samtidig at markedsføringsbudsjettet for inneværende år også er økt «markant».

Kim Harald Jøranli på tur.

Ny logo og profil
I forbindelse med lanseringen av ny nettbutikk, har MC Oslo også lansert ny logo og fargeprofil.

– MC Oslo har bygd seg opp et godt omdømme gjennom mange år, men nå var det på tide å oppdatere det visuelle uttrykket vårt. Med ny profil i kombinasjon med ny nettbutikk ønsker vi å begeistre MC- interesserte kvinner og menn i alle aldre, uansett hvor i landet de bor, forklarer Kim Harald Jøranli.

Kjent butikk på Alnabru. Nå også flott nettbutikk.

MC Oslo har så langt malt butikken på Furuset i Oslo og vil i tiden frem mot sesongstart bytte både skilt, ansattbekledning og gjøre en rekke andre visuelle oppgraderinger.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend