MC Messen – 12 måneders nedtelling starter nå! Fredag 1. april til søndag 3. april 2022

Bjørn Richard Johansen
Endelig kan Tommy Larssen på Norges Varemesse smile. Larssen er kjent for sin store kjærlighet og entusiasme for motorsykkel, bil og alt annet med motor. Datoen for MC-Messen 2022 er klar. Sett av fredag 1. april til søndag 3. april i kalenderen.


Sett av datoen

Årets happening for oss alle med MC-interesse er selvsagt MC-Messen. I fjor ble den utsatt som følge av Covid-19. Så ble den også flyttet igjen til neste år, som følge av Corona.

Se link for å koble deg på kalender arrangementet på Facebook.


– Men vi satser nå alt på at det blir MC-Messe om ett år. De hellige datoene for alle med MC-interesse er dermed fredag 1. april til søndag 3. april, sier Tommy Larssen som er ansvarlig for MC-Messen hos Norges Varemesse på Lillestrøm. MC-Messen følger som vanlig rett i etterkant av båtmessen.

MC-messen er Norges viktigste møteplass for motorsykkelinteresserte. Den arrangeres annethvert år i mars og fyller hallene på Norges Varemesse ved Lillestrøm med årets nyheter innen motorsykler og kjøreutstyr. I 2019 ble MC-messen besøkt av hele 24.196 besøkende. Tidenes deltaker og besøksrekord for MC-Messen.


Årets happening for alle som elsker MC

– MC-messen er et samarbeid mellom Motorsykkelimportørenes Forening (MCF) og Norges Varemesse. Messen har blitt arrangert annethvert år siden første gang på Sjølyst i 1992. Siden 2017 har vi i tillegg arrangert MC-messen Vårmønstring utendørs på p-plassen til Norges Varemesse, sier Tommy Larssen, prosjektleder for MC-messen. Den blir det dessverre ikke noe av i år som følge av COVID-19 situasjonen.

En stor del av området holdes av til direktesalg av utstyr. Her kan de besøkende få de beste messetilbudene innenfor bekledning og rekvisita – her kan du kjøpe alt du trenger.


Aktiviteter for hele familien

– Når vi kommer til 2022 vil vi som vanlig ta sikte på å tilby spektakulær underholdning for alle aldre, der utøvere viser fram halsbrekkende triks på to hjul, forteller Tommy Larssen. I 2017 tok André Villa med seg internasjonale FMX og BMX stjerner, hva som står på programmet for 2022 gleder vi oss til å informere mer om senere. I tillegg blir det aktiviteter for hele familien.

Se link for å koble deg på kalender arrangementet på Facebook.

For mer se her om MC-Messen!

Share via
Send this to a friend