MC Festival for første gang i Norge: BikeLife Norge, Straand og Reitwagen.no inviterer til MC Festival og LæffenBænd konsert

Bjørn Richard Johansen
Helgen fredag 30. juli til søndag 1. august arrangeres den første MC-festivalen i Norge på Straand Hotel i Vrådal i Telemark. LæffenBænd, som er et av de mest populære partybandene på Østlandet, spiller opp til MC-konsert. Det er Facebook gruppen, podcast og YouTube kanalen Bikelife Norge som sammen med Straand Hotel, Hubriding.no og Reitwagen.no står bak initiativet. Målet er å skape en årlig sommerlig arena for MC interesserte med live-konsert, god mat og kjøreopplevelser i skjønn forening. I år samles erfaringer for å lage tilsvarende konserter og festivaler andre steder i landet.

Første MC-Festival i Norge
– Sammen med gode samarbeidspartnere ønsker vi å bidra til å skape innovasjon og nye møteplasser for oss motorsyklister, sier Thomas J. Winther. I sommer samles erfaringer for å lage tilsvarende konserter og festivaler andre steder i landet neste år. MC Festivalen er således et eksempel på innovasjon til glede for motorsyklisten. Her inviterer vi også alle MC-mediene i Norge med MC-avisa, Reitwagen.no, Bike.no, Calvat’s Garage, mc24-7.no til å bli med oss igjennom helgen.

Læffen himself som heter Jan Erik Helgesen. LæffenBænd lover stort engasjement på scenen.

LæffenBænd spiller opp til konsert
I år vil det være begrensninger på hvor mange som kan få oppleve MC-festivalen, basert på hvilke Covid-19 regler som gjelder i slutten av juli.

Katrine Straand er hotellsjef på Straand Hotel.

– For å skape stemning må vi ha band, forteller Katrine Straand som er hotellsjef på Straand Hotel. Bandet, LæffenBænd, er fra Sarpsborg og Fredrikstad-området og er anbefalt på det varmeste av BikeLife Norge teamet. Videre har de rennommé for å skape en enorm stemning, låter «tight» og flott.

Godt med parkeringsplass som nærmest er en levende utstilling.

Enkelt å få overnatting
– Dette er som alt annet vi gjør preget av nye ideer, innovasjon og litt prøving og feiling. Sånn skaper vi innovative konsepter til glede for gjestene, oss som verter, bandet og initiativtakerne. Det vil bli mulighet for å overnatte på hotellet, i hytter og i telt. Alt for at folk flest skal kunne ta del av en stor opplevelse. Mange vil nok også bo i private hytter i kjøreavstand fra arrangementet, sier Lars Arne Straand. Overnatting og billetter bestilles ved å kontakte hotellet.

BikeLife Norge har tatt Norge med storm og entusiasme.

LæffenBænd har holdt sammen i 12 år og spiller kjente coverlåter fra norsk og utenlandske artister. CC Cowboys, Dum Dum Boys, deLillos, Postgirobygget, Åge Alexandersen, Jokke, Ledin, Prince, ZZ Top AC/DC, John Mayer med flere.

LæffenBænd gleder seg til å spille opp på MC Festivalen. Læffen, Jan Erik Helgesen (venstre) og Mikael Jenssen.

– Vi har basert oss på å være et band som har bra kontakt med publikum og masse allsang. Noe vi er blitt gode på og som vi garanterer til arrangører på de stedene vi spiller, forteller en engasjert Jan Erik Helgesen. Han er gitarist og vokalist i bandet. De fire andre i bandet er Thomas Pettersen på trommer, Fredrik Johnsen på gitar, Stian Ørmen gitar/vokal og Mikael Jensen Bass/vokal.

Thomas Pettersen på trommer. Bandets Peter Criss!

– Bandet har nå blitt et av de mest populære partybandene på Østlandet og får stadig ny og flere oppdrag både i utlandet og her hjemme i Norge, forteller Jan Erik Helgesen. Vi er også et band som har gjort et samarbeide med barnekreftforeningen der vi har gitt ut låten “Klokka er nå” som ligger på Spotify. Du kan laste ned og spille flere av bandets singler på Spotify.

Thomas J. Winther til høyre sammen med René Holmen i BikeLife Norge.

Gøy faktor for motorsyklister
– Sist helg gjennomførte vi «Look and Trade» konseptet for første gang i Vrådal. Rett og slett kjøreopplevelser kombinert med brukthandel. Det ble en kjempesuksess, forteller en stolt Thomas J. Winther.

– Vi tror det vil være stor interesse for MC Festival ideen og gleder oss til å teste den ut i år, sier Winther. Sammen med René Holmen har de tatt MC-markedet med storm. Mer enn 15.400 følgere har Bikelife Norge fått siden lanseringen 21. januar.

René Holmen kan alt om MC-motorer. Her med en av sine favoritter. Ducati.

– Vi må selvsagt ta høyde for Covid-19 reglene på den tiden vi planlegger arrangementet, men vi har håp om at det vil åpne seg mer fremover, sier René Holmen. Her vil vi holde alle interesserte oppdatert via Facebook Gruppen for MC Festivalen. Straand Hotel har god erfaring med å håndtere arrangementet i god dialog med kommunelegen gjennom hele Covid-19 perioden, avslutter Lars Arne Straand. Det vil vi også gjøre nå når vi planlegger den første MC-Festivalen i Norge.

Lars Arne Straand, adm. direktør på Straand Hotel. Her på en av Henning H. Dyrkolbotn sine kunstverk.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend