Klassisk motorsykkelløp i Oslo – Søndag skjer det! Men det er hemmelig oppmøtested!

Bjørn Richard Johansen
Søndag 12. juni går endelig Rebels & Classics Motorcycle Ride 2022 av stabelen! Les mer om hvordan du kan melde deg på å få vite hvor du skal møte opp. Det er nemlig hemmelig oppmøtested.


Klassisk motorsykkelløp i Oslo Søndag

Søndag 12. juni går endelig Rebels & Classics Motorcycle Ride 2022 av stabelen!
Gutta som drev The Distinguished Gentleman’a Ride i Oslo har nå startet eget motorsykkelløp der de lover mer fest og moro for alle med mc- og motorinteresse. Det nye navnet er altså Rebels & Classics Motorcycle Ride.

René Zografos er en av primus motorene bak arrangementet.

– Endelig kan vi tilby bransjen et sted å markedsføre seg på etter den lange ufrivillige koronapausen vi har hatt. Nå har MC-folket vært underernært for sosiale settinger lenge nok, så vi tror dette blir en kjærkommen møteplass for både bransje og publikum, sier Rebels & Classics sjef, René Zografos.

Peter Ozsvat Carlsson liker å pynte seg og går aldri glipp av et godt lag etter en tur på MC.

Hemmelig oppmøtested
De påmeldte får tilsendt oppmøtested og sammen kjøres en kortesje med utelukkende klassiske motorsykler gjennom Oslo by, for til slutt å møtes på Bogstad gård. Her blir det dekksparking og utveksling av historier frem til kl 16.00.

Heiki Høyer-Andreassen (venstre), Dirk Lammering, Peter Ozsvat Carlsson og René Zografos, er primus motorer bak arrangementet.

– Det er viktig at vi gjør det litt eksklusivt. Derfor har vi begrenset oss til at kun klassiske motorsykler er velkommen og oppmøtestedet er holdt hemmelig. De som har meldt seg opp til løp vet at det er oppmøte et sted i Oslo før kl 12, men ikke særlig mer. De som har meldt seg på hjemmesiden vår, vil motta epost med eksakt oppmøtested og rute. Resten er velkommen til å møte oss på Bogstad går fra kl 12 og utover. Det er derfor ekstra viktig å være påmeldt løpet, forteller medarrangør Peter Ozsvat Carlsson.


Motorsykkelløp for en god sak

Selvmordsratene er altfor høye i Norge og resten av verden. Og tre av fire som tar selvmord er menn. Dette ønsker Rebels & Classics å gjøre noe med. Både ved å skaffe inntekter til organisasjoner og personer som jobber mot dette, samt at vi kan tilby et sted, et miljø der de kan være med på et fellesskap der det er lov å snakke ut om problemer man eventuelt måtte ha. Deltagerne i løpet er fra alle sosiale lag – felles er interessen for klassiske motorsykler.


Kun klassiske motorsykler

Grunnen til at det kun tillates klassiske motorsykler og «stylish» bekledning er flere. Mest av alt er det fordi det er spektakulært for publikum, deltakere og sponsorer. Men dette vil gi betydelig mer medieinteresse som igjen vil gi større oppmerksomhet i kampen for psykisk helse. Arrangørene er også genuint opptatt av klassiske motorsykler og spesielt custom. Til sammen blir alt litt morsommere med klassiske motorsykler – sier arrangørene.


Hvem?

Motorsykkelløpet arrangeres av de som stod bak The Distinguished Gentleman’s Ride i Oslo. Løpet blir noe av det samme, men med et mindre strikt reglement. Alle med «riktige» klassiske motorsykler som følger riktig «dresscode» er velkommen til å kjøre. Oversikt finnes på https://www.rebelsandclassics.no/dresscode/


Hvor?

Startplassen for løpet blir et sted i Oslo og vil annonseres til påmeldte deltagere tett opptil løpsstart. Løpet avsluttes på Bogstad gård. Motorsykkelfesten på Bogstad gård, der alle er velkomne, starter kl 12:00 og avsluttes kl 16:00. Her blir det stands, servering, underholdning, motorsykler og mye mer.

Viktige linker for deg som vil delta eller vite mer

Link til påmelding

Link til fb-arrangement

Link til hjemmeside

Link til dresscode

Share via
Send this to a friend