Klart for Bikelife og MC festival, Hubriding og sommerkonsert med LæffenBænd: En konsert fredag 30. juli og en lørdag 31. juli

Bjørn Richard Johansen
Klar for sommerkonsert og MC, classic car og sykkel-festival? Fra fredag 30. juli til søndag 1. august arrangeres den første Bikelife og MC-festivalen i Norge på Straand Hotel i Vrådal i Telemark. LæffenBænd, som er et av de mest populære partybandene på Østlandet, spiller opp til konsert. Det er Facebook gruppen, podcast og YouTube kanalen Bikelife Norge som sammen med Straand Hotel, Hubriding.no og Reitwagen.no står bak initiativet. Ypperlig måte å kombinere gode sykkel- og kjøreopplevelser med god musikk og sommerstemning.
Vi teller ned til spennende helg med god musikk og topp stemning.

Målet er å skape en årlig sommerlig arena for de med interesse for MC, flotte biler og sykkel med live-konsert, god mat og kjøreopplevelser i skjønn forening. I år samles erfaringer å lage tilsvarende Bikelife og Hubriding konserter og festivaler andre steder i landet.

Link til Facebook arrangementet for å holde deg oppdatert i de neste dagene: LINK

LæffenBænd gleder seg til å spille opp på MC Festivalen. Læffen, Jan Erik Helgesen (venstre) og Mikael Jenssen.

– Det blir konsert fredag og lørdag kveld. Vi gleder oss veldig til neste helg. Det blir stor stemning og konsert både fredag og lørdag kveld, lover Jan Erik Helgesen. Låtlisten er alt satt og nå lader han opp på sitt ferieparadis som er i Solviken i Fredrikstad. Han er gitarist og vokalist i LæffenBænd. De fire andre i bandet er Thomas Pettersen på trommer, Fredrik Johnsen på gitar, Stian Ørmen gitar/vokal og Mikael Jensen Bass/vokal.

Læffen himself som heter Jan Erik Helgesen. LæffenBænd lover stort engasjement på scenen.

Gamle slagere gir god stemning
LæffenBænd har holdt sammen i 12 år og spiller kjente coverlåter fra norsk og utenlandske artister. CC Cowboys, Dum Dum Boys, deLillos, Postgirobygget, Åge Alexandersen, Jokke, Ledin, Prince, ZZ Top AC/DC, John Mayer med flere.

– Vi har basert oss på å være et band som har bra kontakt med publikum og masse allsang. Noe vi er blitt gode på og som vi garanterer til arrangører på de stedene vi spiller, forteller en engasjert Jan Erik Helgesen.

Kjent motiv fra parkeringsplassen på Straand Hotel i Vrådal.

– Bandet har nå blitt et av de mest populære partybandene på Østlandet og får stadig ny og flere oppdrag både i utlandet og her hjemme i Norge, forteller Jan Erik Helgesen. Vi er også et band som har gjort et samarbeide med barnekreftforeningen der vi har gitt ut låten «Klokka er nå» som ligger på Spotify. Du kan laste ned og spille flere av bandets singler på Spotify.

Thomas J. Winther til høyre sammen med René Holmen i BikeLife Norge.

Første Bikelife MC-festival med fokus på Hubriding.no i Norge
– Sammen med gode samarbeidspartnere ønsker vi å bidra til å skape innovasjon og nye møteplasser for oss motorsyklister, sier Thomas J. Winther. I sommer samles erfaringer for å lage tilsvarende konserter og festivaler andre steder i landet neste år. Hubriding og Bikelife MC Festival er dermed gode eksempel på innovasjon til glede for motorsyklisten, de som liker classic car og sykkel. En rekke bransjemedier vil nok også være til stede. Innen MC vil vi nok møte MC-avisa, Reitwagen.no, Calvat’s Garage, mc24-7.no. Så kommer det nok også noen som dekker bil og sykkel også, forteller en engasjert Winther.

Katrine Straand er hotellsjef på Straand Hotel.

LæffenBænd spiller opp til konsert
I år vil det være begrensninger på hvor mange som kan få oppleve MC-festivalen, basert på hvilke Covid-19 regler som gjelder.

– Vi har hatt flere konserter i sommer og det skaper alltid topp stemning, forteller Katrine Straand som er hotellsjef på Straand Hotel. Bandet, LæffenBænd, er fra Sarpsborg og Fredrikstad-området og er anbefalt på det varmeste av BikeLife Norge teamet. Videre har de rennommé for å skape en enorm stemning, låter «tight» og flott.

Lars Arne Straand, adm. direktør på Straand Hotel. Han gleder seg stort til helgen og den første MC- og Hubriding festivalen.

Enkelt å få overnatting. Billetter bestilles via Straand Hotel
– Dette er som alt annet vi gjør preget av nye ideer, innovasjon og litt prøving og feiling. Sånn skaper vi innovative konsepter til glede for gjestene, oss som verter, bandet og initiativtakerne. Det vil bli mulighet for å overnatte på hotellet, leiligheter, i hytter og i telt. Videre er det gode overnattingsmuligheter i hoteller ikke mange mil fra oss når vi er fulle. Alt for at folk flest skal kunne ta del av en stor opplevelse. Mange vil nok også bo i private hytter i kjøreavstand fra arrangementet, sier Lars Arne Straand. Overnatting og billetter til konserten på fredag og lørdag bestilles ved å kontakte hotellet.


Gøy faktor for alle med interesse for Hubriding
– Vi har hatt flere arrangementer gjennom sommeren og gleder oss nå til neste helgs arrangement. Straand Hotel har god erfaring med å håndtere arrangementet i god dialog med kommunelegen gjennom hele Covid-19 perioden, avslutter Lars Arne Straand. Det vil vi også gjøre nå når vi planlegger den første Hubriding-festivalen i Norge.

Share via
Send this to a friend