Ducati Desert Sled Fasthouse: En «limited edition» på 800 nummererte sykler.

Paal-Christian Hansen
Ducati Desert Sled Fasthouse: Bygget for å feire suksessen i 2020-utgaven av det prestisjetunge amerikanske terrengløpet Mint 400. En sykkelen bygget med utgangspunkt i en Ducati Scrambler Desert Sled.

Ducati Scrambler Desert Sled Fasthouse
Ducatifabrikken i Borgo Panigale har lansert sin Ducati Scrambler Desert Sled Fasthouse-modell.

En motorsykkel bygget for å feire samarbeidet mellom Ducati og det amerikanske klesmerket Fasthouse. Et samarbeid som i 2020 tok føreren Jordan Graham til seier i Hooligan-klassen på Mint 400, det eldste og mest prestisjefylte terrengløpet i Amerika (se YouTube fra Mint 400 her).Se de fine YouTube videoene

Den nye Ducati Scrambler Desert Sled Fasthouse ble presentert av Jason Chinnock, administrerende direktør Ducati Nord-Amerika, og Kenny Alexander, grunnlegger og president for Fasthouse, i en video filmet inne i Fasthouse hovedkvarter i California. Se link her.

Modellen vil være tilgjengelig i forhandlere fra slutten av mars i en begrenset og nummerert serie på 800 enheter.


Ducati Scrambler Desert Sled Fasthouse-modellen har den samme grafikken som brukes på syklene som deltok i Mint 400. Hovedfargene er svart og grå, som kombineres med en spesiell design på tanken, der Fasthouse-logoen er satt inn sammen med Ducati Scrambler. Rammen er i Ducati Red og er har en aluminiumsplate der sykkelnummeret i den begrensede serien er inngravert.

Tekniske data
Ducati Scrambler Fasthouse har en 803 cc motor, og er ellers utstyrt med alle de karakteristiske elementene i Ducati “Land of Joy” Desert Sled-modeller. Setehøyden er på 860 mm. Den er utstyrt med justerbar Kayaba-fjæring, off-road-inspirerte fotpinner med avtakbare gummiputer. Hjuldimensjon 19 ” foran og 17” bak, med Pirelli Scorpion ™ Rally STR-dekk i størrelsene 120/70 R 19 M / C 60V M + S TL foran og 170/60 R 17 M / C 72V M + S TL bak.

Kleskolleksjon
Samarbeidet mellom “Land of Joy” og Fasthouse i dette spesielle prosjektet, inkluderer også lanseringen av en kleskolleksjon laget spesielt for Ducati Scrambler Desert Sled Fasthouse. Klærne vil være tilgjengelige fra slutten av april, og kan kjøpes gjennom Fasthous salgskanaler, Ducatiforhandlere og på Ducati Online Shop.

Tobias Persson er Brand Manager, Sweden-Norway og har stått for mange flotte lanseringer gjennom vinteren og våren.

Mer informasjon
Ytterligere informasjon og detaljer om Ducati Scrambler Desert Sled Fasthouseer, finner dere på nettstedet scramblerducati.com.

God Ducati service i Norge
Du får kjøpt Ducati hos Løvaas Motor i Holmestrand, Eker Performance i Fredrikstad, Sigma Motor AS i Haugesund, Eberg Motor AS i Trondheim.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend