"Look & trade" fredag 11.– søndag 13. juni - Brukt salgsshow for MC på Straand i Vrådal i samarbeid med Bikelife Norge

Kenneth Nordahl-Pedersen
Hvert år annonseres det tusenvis av brukte motorsykler for salg i Norge, og antallet annonser når sitt høydepunkt på våren. Straand Hotel i Vrådal inviterer sammen med Bikelife Norge til MC-bruktmarked andre helg i juni, en strålende mulighet til å kjøpe eller selge sykkel, kjøre førsteklasses kjøreruter og treffe likesinnede!

Link til å følge arrangementet og video om arrangementet.

Bilde av en annonse på FINN.no. Nå kan du vise frem det du annonserer på FINN.no på et eget arrangement!

Dette blir gøyal MC-weekend
–Straand Hotel i Vrådal har etablert seg som Sør-Norges svar på Tyrigrava og har spesialisert seg på å etablere arrangementer for motorsyklisten med Straand-treffet og HUBriding som de viktigste referansene, forteller Ole-Andreas Isdahl som er en av initiativtakerne til Look & Trade 11. – 13. juni 2021 som går av stabelen i Vrådal i Telemark. Reitwagen.no er også med å utvikle konseptet som blir gjennomført i år for første gang. Straand Treffet som gjennomføres tredje helg i september er allerede en kjempesuksess og forventer mer enn 2.000 deltakere til høsten, om Covid-19 situasjonen gir rom for det.

Ole-Andreas Isdahl er en av initiativtakerne til det nye MC-arrangementet som nå introduseres i Norge.

Selge eller kjøpe brukt sykkel. Ta turen til Vrådal
Konseptet er enkelt, denne helgen kan du kjøre til Vrådal som selger eller kjøper, nyte atmosfæren og tilbudene blant likesinnede, stille ut egen sykkel, se på utstillingen selv, velge, prøvekjøre, selge din egen og kanskje til og med kjøpe en ny samtidig.

Lars Arne Straand er adm. direktør på Straand Hotel.

Samarbeid med Bikelife Norge
– Vi jobber med et spennende konsept her i samarbeid med Bikelife Norge som skal produsere YouTube videoer, podcaster og show. Dette skal være en handelsplass for alle, og målsettingen er at «brukt-markedet» skal bli en etablert handelsplass for motorsykler, læring og opplevelser, sier Lars Arne Straand som er adm. direktør på Straand Hotel.

– Det blir tatt forbehold om Covid-19 situasjonen m.h.t. arrangementet, sier Lars Arne Straand. Her har vi god erfaring fra Straand-Treffet med å samarbeide med helsemyndighetene og kommuneoverlegen.

Samarbeider med prosjektet med Bikelife Norge.

Dyrsku’n for MC
–Telemark har siden 1956 gjennomført Dyrsku’n som etter hvert har blitt Norges største handels- og landbruksmesse, og vi har derfor lange tradisjoner for å etablere handelsplasser hvor utstyr og varer som etterspørres skifter eier, forteller Lars Arne Straand. Nå skal det altså bygges videre på disse tradisjonene som opprinnelig ble startet i hotellets kommune, Kviteseid, med en helt ny handelsarena for kjøp og salg av brukte motorsykler 11. til 13. juni.

Kjøper og selger får her en fin møteplass.

Selger og kjøper er sjefen
Handel vil bli administrert av selger og kjøper. Hotellet etablere en teknisk stasjon som kan gi kjøper eller selger en «second opinion» i form av en enkelt tilstandsrapport som baseres på en sjekkliste og en visuell kontroll. Sjekken gir ingen garanti utover dette.

Mer informasjon om Look & trade kommer fremover.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend