Urban mobilitet fra BMW: Et godt valg som skaper en køfri og enkel hverdag.

Erlend Lønnum
BMW er nå på offensiven med C 400 scooterserie. Mobilitet er et av de mest brukte ordene når man snakker om transport – særlig i og rundt byer der flere produsenter tilbyr gode produkter for urban mobilitet. Her mer om BMWs C 400 serie. Perfekt for bymobilitet!
BMW C 400 X

Storby behov: Liten plass
I storbyer rundt om i Europa har tohjulinger lenge hatt en avgjørende rolle, og du finner dem på p-plasser, i ulike gater og andre steder det er vanskelig å parkere en bil. Nettopp fordi en tohjuling tar liten plass, og man kan parkere opptil 5 tohjulinger på én bilplass.

BMW C 400 X

Gode scootere
Flere fabrikanter har i lang tid tilbudt scootere som det hendige og smidige fremkomstmiddelet i urbane bymiljøer, men som også har rekkevidde til en tur ut i distriktene rundt byene. I de siste årene har det blitt satset tungt på å utvikle praktiske kjøretøy med gode kjøreegenskaper, god lastekapasitet, høyt utstyrsnivå og effektive motorer. BMW C 400 serien er et godt eksempel på de gode løsningene vi nå ser i dette segmentet.

C 400 serien – Perfekt og rimelig
Til 2021 sesongen lanserer BMW en helt ny generasjon av scooterserien C 400. Modellen kommer i to versjoner.

  1. En litt mindre, nettere og rimeligere versjon kalt X
  2. Og en GT versjon tilpasset tur og pendling over litt lengre strekker.
BMW C 400 GT

GT scooteren har større vindskjerm, bredere kåpe og mer vindbeskyttelse. Videre er setet større, har mer polstring og en liten ryggstøtte som gjør at fører og passasjer gladelig sitter timer i salen.


Nytt til 2021
Teknologien utvikles fort, og begge modellene kommer derfor med gode LED lys. Den har en kraftig, oppdatert hovedlykt som gir god sikt og synlighet i trafikkbildet.

Motoren på 34 HK er kompatibel med de strenge euro 5 kravene som sikrer lavt utslipp, støy og bensinforbruk takket være motortekniske forbedringer, nytt eksossystem og en mer effektiv drivlinje.

Motoren er koblet til en CVT kasse med nye clutchfjærer for myk start, god respons og kobling mot sykkelens antispinn. En CVT girkasse er fullstendig automatisk og det eneste føreren trenger å gjøre er å gi gass ved å rulle på holken. Alt annet håndteres av scooteren og gir en lav terskel for å kjøre og forbedret sikkerhet i og med at fører kan ha fullt fokus på trafikk- og ikke på gir.

Kraftigere bremser med ABS funksjon og en ny USB lader slik at du alltid kan være tilkoblet er også på plass.


Mye glede og mobilitet for pengene

C 400 X blir tilgjengelig i grå og sort farge. Pris fra 72 200,-

C 400 GT kommer i hvit, sort og grå med priser fra 83 000,-. Levering til norske kunder allerede våren 2021!


BMW med  god garantiordning
Som et premiumprodukt fra BMW konsernet leveres norske scootere med en god garantiordning på 5 år, et godt utbygget serviceapparat og gode finansieringsløsninger.

Som eneste tilbyder på det norske markedet kan BMW motorsykler og scootere leases på tilsvarende måte som biler.

For mer informasjon se: BMW Nordic på link.

Her finner du din lokale forhandler i Norge

MC Oslo
MC Huset Nydal
Speed MC
Motor-Teknikk
Ride Bergen
AMS MC
MC Tuning
Arctic MC

Share via
Send this to a friend