Podcast anbefaling for helgen: Lytt til Bikelife Norge podcast nr. 2 om Ducati Panigale v2. Førpremiere her via linken i saken nedenfor.

Bjørn Richard Johansen
Så er Bikelife Norge klar med podcast nr. 2 – Denne gangen med fokus på Ducati Panigale v2. Samtidig passerer Facebook gruppen av lyttere hele 7.200 følgere. Fokus i podkastene fremover blir motorsykkel,  samt noen andre spennende kjøretøygrupper.
Rene Holmen og Thomas J. Winther i hjemmestudio i forbindelse med opptak til podcast 2.

Informasjon om det gode liv MC
Bikelife Norge, som er en ny norsk podcast satsing lanseres i dag sin podcast nr. 2 kl. 18.00. Tema i dag er Ducati Panigale v2. Fokus i podkastene fremover blir motorsykkel,  samt noen andre spennende kjøretøygrupper. Link her til dagens podcast.


Ducati Panigale v2
Episode 2 går vi nærmere innpå René Holmen sin Ducati Panigale v2. Denne har blitt testet ca. 12.000 km på både vei og bane. Det blir også litt om overgangen fra hans tidligere sykler til denne og hvordan dette føltes. Vi snakker litt om hva som er gjort med sykkelen og hva som er planen fremover, sier Thomas J. Winther til Reitwagen.no.

Biker lovers!
Vi begge er glade i å koste oss på sykler og lage noe som ikke alle andre har, forteller Winther. Om det så er ett lite klistremerke eller helakkering og diverse carbon deler.

Konkurranse
Denne lørdagen trekker vi og vinneren fra konkurransen i episode 1. Dette kommer i en egen liten episode ved siden av den andre, Vinneren får en SW Motec Drybag som vi har fått av Alf Graarud Motor, sier Thomas J. Winther. Vi kommer litt inn på historier fra våre turer og hva vi har opplevd enten alene eller litt sammen.


Motorsykkelens Uke
Bikelife Norge er også med å spre informasjon i forbindelse med Motorsykkelens Uke 2021. I løpet av få uker har Facebook gruppen Bikelife Norge fått over 7.200 følgere.
– Dette er helt fantastisk, sier initiativtakerne Rene Holmen og Thomas J. Winther. Sistnevnte har tidligere gjort suksess med sine podcast sendinger om bl.a. sex og samliv, men nå vil han også lage podkaster om sin store hobby – nemlig motorsykkel og kjøreopplevelser m.m.

Share via
Send this to a friend