Thon Hotels inngår samarbeid med Bikelife Norge: Skal sette fokus på MC og kjøreopplevelse i 2022

Bjørn Richard Johansen
Thon Hotels, med ca. 70 hoteller i Norge, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam, øker fokus mot motorsykkel og MC turisme før 2022 sesongen og inngår samarbeid med Bikelife Norge. Bikelife Norge er den raskest voksende Facebook gruppen med fokus på motorsykkel i Norge. Samarbeidsavtalen ble inngått i forbindelse med Oslo Motor Show som går av stabelen i helgen.
Morten Thorvaldsen, konserndirektør, Thon Hotels i sammen med Thomas J. Winther og René Holmen i Bikelife. Her står de sammen med to flotte Kawasaki modeller på Thon Hotel Arena på Lillestrøm. Kawasaki h1 1972 modell og Kawasaki ZH2 2021.

Økt service for MC-gjester
Med mer enn 500.000 førerkort på MC og 250.000 store motorsykler er det et stort marked i Norge. Videre vet vi at Norge er et fantastisk land å kjøre motorsykkel i for utlendinger, som i 2022 igjen vil komme tilbake til Norge etter at Covid-1 nå er tilbakelagt.

Morten Thorvaldsen, konserndirektør, Thon Hotels i sammen med Thomas J. Winther (venstre) og René Holmen i Bikelife på standen på Oslo Motor Show.

Stort marked av potensielle gjester
MC fører er opptatt av å ha gode kjøreopplevelser på svingete vei. Det har vi mye av i Norge. Videre ønsker motorsyklister å komme til hotell hvor de kan nyte et godt måltid, kose seg i baren og få god informasjon om kjøreruter i omgivelsene. Motorsyklisten kan ha med seg lite og erfaringene i Norge er at de er blant hotellenes beste kunder.

Hubriding.no har blitt en suksess i Norge.

Fra før har De Historiske Hotell og Spisesteder med Straand Hotel i Vrådal satset mye på motorsykkelturisme. Dette har vært en kjempesuksess til stor glede både for motorsyklistene, syklistene og de som kjører classic cars. Straand Hotel har også vært en foregangsbedrift med utviklingen av Hubriding.no hvor de med interesse for MC, classic car og sykkel finner digitale ruter med anbefalte flotte kjøreruter.

Lars Arne Straand er adm. direktør på Straand Hotel og har gått i front i hotellbransjen med å satse på MC, sykkel og classic car.

– At flere hotellkjeder satser på dette segmentet viser hvilken fin trend vi er inne i med fokus på gode service, gode matopplevelser i kombinasjon med gode kjøreopplevelser, sier Lars Arne Straand, adm. direktør på Straand Hotel i Vrådal i Telemark. Han og familien har vært pådriver i hotellbransjen for denne satsingen.

Morten Thorvaldsen er konserndirektør i Thon Hotels og lanserte samarbeidet i forbindelse med Oslo Motor Show.

– Vi har sett at gjester som kjører motorsykkel er opptatt av god mat og service, samt mulighet for å bo på våre hoteller over flere døgn for å bruke det som base for å kjøre ulike ruter. Derfor gleder vi oss til å utvikle et godt samarbeid med Bikelife Norge, sier Morten Thorvaldsen som er konserndirektør i Thon Hotels.

Morten Thorvaldsen i Thon Hotels slo blant annet av en prat med Tor Isaksen som er sjef for BRP i Norge i forbindelse med besøket på Oslo Motor Show.

Gleder oss og vil inngå flere samarbeid for medlemmene fremover
– Vi gleder oss til å få til et godt samarbeid med Thon Hotels som har beliggenheter over hele landet. Vi har medlemmer spredt over hele Norge fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord, sier Thomas J. Winther i Bikelife Norge. Bikelife Norge er den raskest voksende Facebook gruppen med fokus på motorsykkel i Norge. Nå må Bikelife Norge medlemmene huske å si ifra ved innsjekk at de er medlemmer hos oss, så får de en hyggelig rabatt.

Thomas J. Winther til venstre og René Holmen til høyre sammen med Morten Thorvaldsen i Thon. Her ved inngangen til Thon Arena Hotel.

Bikelife Norge, med Thomas J. Winther og René Holmen, i spissen ble et fenomen i Norge i 2021 i forbindelse med at de har utviklet det som er Norges raskest voksende Facebook gruppe for motorsykkelinteresserte. Bikelife Norge er fokusert på å spre kjøreglede og informasjon på Facebook, på YouTube og som Podcast sendinger. Bikelife ble lansert 21. januar og har snart 22.000 følgere på Facebook.

Bikelife i studioet hjemme i Sarpsborg.

– Bikelife Norge har som et viktig mål å skape gode tilbud og rabattordninger for våre medlemmer. Derfor er vi veldig stolt over å ha fått på plass dette samarbeidet med Thon Hotels, sier Thomas J. Winther.

Morten Thorvaldsen i Thon med blå jakke. Thomas J. Winther til høyre og René Holmen helt til høyre. Bjørn Richard Johansen i Reitwagen.no helt til venstre i bildet.

– Samarbeidet ble lansert i forbindelse med Oslo Motorshow i helgen. Oslo Motorshow startet fredag og pågår gjennom helgen.– Vi skal sende våre podcaster og YouTube sendinger fra Oslo Motorshow, som endelig markerer at Norges Varemesser er i mer eller mindre normal drift, etter Corona-tiden, sier René Holmen i Bikelife.


Kort om Thon Hotels
Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. I Norge finnes ca. 70 hoteller, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. Vi er medlem av verdens største allianse av uavhengige hotellkjeder, Global Hotel Alliance (GHA). Thon Hotels har gjennomgått en omfattende oppussing de siste årene. Thon-hotellene er blitt fargerike og har fått en lekker design. Bak oppussingen står Sissel Berdal Haga Thon, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, og interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar. I 2020 ble Thon Hotels kåret til Norges beste hotellkjede av norske forbrukere.


Bikelife Norge
Bikelife Norge, med Thomas J. Winther og René Holmen, i spissen ble et fenomen i Norge i 2021 i forbindelse med at de har utviklet det som er Norges raskest voksende Facebook gruppe for motorsykkelinteresserte. Bikelife Norge er fokusert på å spre kjøreglede og informasjon på Facebook, på YouTube og som Podcast sendinger. Bikelife ble lansert 21. januar og har snart 22.000 følgere på Facebook.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend