Vi søker kontaktpersoner som kan hjelpe oss med nyheter og informasjon fra:
Send e-post til brj@firsthouse.no

Følg oss på sosiale medier!

Snøscooter nyheter

Nyheter

Ingen snøskuter-politikk i regjeringserklæringen til Arbeiderpartiet og Senterpartiet

ATV

AP og Senterpartiet på vei til å danne regjering: Hvordan blir MC-, snøscooter og ATV/UTV-politikken? Og bil- og båt/vannscooter politikken?

ATV

Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti vant valget: Mange Stortingsrepresentanter med MC, ATV og Snøscooter interesse.

ATV

Motorferdselsloven: Bengt Rune Strifeldt med skriftlig spørsmål til klima- og miljøministeren Sveinung Rotevatn. SKFR burde blitt spurt om å sitte i utvalget.

Nyheter

Bengt Rune Strifeldt (FrP) raser mot Sveinung Rotevatn (V) om snøscooterutredning: – Rent politisk bestillingsverk og sabotering av Stortingets vilje.

Stortinget vedtok 25. mai i år at regjeringen skulle fremme forslag om revidering av lov om motorferdsel i utmark og vassdrag med sikte på økt lokalt selvstyre og redusert byråkrati knyttet til praktisering av loven, samtidig som hensyn til natur og friluftsliv bli varetatt.

ATV

Sandra Borch er snøscooter-Norges viktigste kvinne

Hun har markert seg som en aktiv talsmann for snøscooter og ATV interessene i Norge. Sandra Borch (33) er en svært populær Senterpartipolitiker fra Troms. Hun startet som ungdomspolitiker med å kjempe for de lokale motorsykkelinteressene i Lavangen og Troms, og har senere fulgt opp med å være aktiv talskvinne for at snøscooter og ATV er viktige for næring så vel som privat bruk.

Nyheter

Statsminister Erna Solberg, Høyre: Gode minner fra snøscootertur i Tana og enig med SKFR og SIF i mange spørsmål

Statsminister Erna Solberg og Høyre støtter opp gjennomgang av motorferdselsloven og hun har mange gode snøscooterminner. Det beste minnet er fra en snøscootertur i Tana i Finnmark da hun var kommunalminister. Statsminister Erna Solberg er toppkandidat for Høyre i Hordaland og har svart på Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR og Snøscooterimportørenes Forening, SIF sin Stortingsvalgundersøkelse. – Snøscootersaken er en viktig sak i valgkampen, sier Vetle Langedahl som er 1. kandidat for Høyre i Finnmark.

Motorsykkel

Bengt Rune Strifeldt er scooter-Norges viktigste mann

Få har stått på så aktivt som Bengt Rune Strifeldt for snøscootersaken i Norge i denne Stortingsperioden. Mens Sandra Borch i Senterpartiet i Troms er scootersakens viktigste kvinne, er Strifeldt scooter-Norges viktigste mann. Nå står han på i valgkampen for å sikre stortingsplassen fra Finnmark. Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR, er klar på at Bengt Rune Strifeldt er veldig viktig for Finnmark og snøscootersaken. I dag retter vi fokuset på Bengt Rune Strifeldt.

Nyheter

Kjempesuksess i Narvik: Snøscooterdebatten samlet full sal og mange digitale seere

Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR, og Snøscooterimportørenes Forening, SIF, samlet fullt hus i Narvik i går i forbindelse med den store snøscooterdebatten i forkant av Stortingsvalget. Vi er kjempefornøyde med debatten og glad for at snøscootersaken engasjerer så mange, sier Erik Kirkvold som er styreleder i SKFR.

Nyheter

Snøscooterklubbenes Fellesråd med Stortingsundersøkelse: Frp og Sp mest enig om å fremme snøscooterinteressen i Norge

Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR, og Snøscooterimportørenes Forening, SIF, har gjennomført en spørreundersøkelse med toppkandidatene fra de ulike partier i forkant av Stortingsvalget 13. september. Frp og Sp er mest enig med SKFR og SIF om viktigheten av å fremme snøscootersaken i Norge. Undersøkelsen ble lansert i dag i forbindelse med den snøscooterpolitiske debatten før Stortingsvalget som går av stabelen i Narvik.

Nyheter

SKFR og Marlene & Co inviterer til storstua i Narvik. Alt klart for tidenes Snøscooterdebatt! Mandag 30. august kl. 16.30 i Narvik!

Topprekken i Nord-Norge kommer til snøscooterdebatten mandag kl. 16.30! Velkommen til å delta i salen på Quality Hotel Grand Royal i Narvik – eller digitalt! Stortingsrepresentant Bengt Rune Strifeldt, Frp, Sandra Borch, Sp, og Runar Sjåstad fra Arbeiderpartiet kommer. Videre kommer stortingskandidat Marianne Dobak Kvensjø fra Høyre og Vegard Johan Lind-Jæger, Sosialistisk venstreparti. Debatten ledes av journalist Ragnar Bøifot i avisa Fremover. Velkommen!

ATV

CBP (Skien) + Kundeservice = Suksess formel

CBP i Skien, som selger KTM, Triumph, Indian, Honda motorsykler, Polaris ATV og snøscooter og Santa Cruz, Focus og Trek sykler fortsetter veksten. I det siste året har de også spesialimportert noen unike biler for å se hvordan det vil slå an, samt satset på utleie av MC. I 2020 omsatte butikken for hele 66 millioner. 2021 blir et enda bedre år, sier Thore Slettetveit som er daglig leder og hovedeier av CBP. For ti år siden omsatte butikken for 27 millioner. At det går godt betyr at vi også reinvesterer stort i å forbedre tilbudet til kundene, butikken og i driften for øvrig.

Nyheter

Tidenes folkemøte og snøscooterdebatt i Narvik i forkant av stortingsvalget!

30. august blir det snøscooterdebatt på Quality Hotel Grand Royal i Narvik. Narvik er en storkommune med flere gode snøscooterløype initiativ og også høyborgen for «TV2 – Sledheads – et snøskuterliv» i Norge. Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR, inviterer til folkemøte hvor stortingskandidater fra de ulike partiene skal diskutere hvordan reglene for snøscooterkjøring i Norge bør være. Her er det verd å ta seg turen til Narvik eller følge med digitalt!

Nyheter

SKFR: Stortinget har vedtatt at motorferdselloven skal revideres

Det var på forhånd ventet at forslaget om revidering av motorferdselloven skulle få god støtte i Stortinget. Debatten sist torsdag ga leder i Snøscooterklubbenes Fellesråd – SKFR, Erik Kirkvold sterke indikasjoner på at dette gikk riktig vei. Og tirsdag ettermiddag stemte Senterpartiet, Arbeiderpartiet og Fremskrittspartiet sammen med regjeringspartiene Høyre, Krf og Venstre for en revidering av loven.

Nyheter

Stor seier for Snøscooterklubbenes Fellesråd (SKFR): Bredt flertall på Stortinget ber regjeringen revidere lov om motorferdsel i utmark og vassdrag med sikte på forenkling og økt kommunalt selvstyre.

SKFR retter i dag en stor takk til fornuftige politikere i Arbeiderpartiet, Senterpartiet, Høyre og FrP og endog Venstre og KrF for at de samlet seg om å be regjeringen endre motorferdselsloven slik at kommunene får mer å si, og statsforvalteren mindre. Beskjeden fra dem alle er at det må bli slutt på alle vanskelighetene statsbyråkratiet lager, og mer makt til de lokale folkevalgte.

ATV

Ny Mr. Trygg Trafikk i Norge: Jan Kristiansen, trafikksikkerhetsrådgiver i MCF, er valgt inn som styremedlem i Trygg Trafikk

Jan Kristensen, som er av landets mest anerkjente motorsyklister og tidligere sjef for motorsykkelavdelingen ved Oslo Politikammer i en årrekker, er valgt inn som nytt styremedlem i Trygg Trafikk. Samtidig er Karin Bjørkhaug valg til ny styreleder i Trygg Trafikk.

Eksterne snøscooter nyheter

  • SIF
  • SledTrax
  • Retriever

Viser nå nyheter fra SIF
Nyhetsfeeden blir oppdatert hver halvtime.
Sist oppdatert 12:03:08

snoscooter
Sekretariatet
08.12.2020 16:47
Budsjettforliket mellom regjeringspartiene og FrP er nå skrevet inn i finanskomiteens innstilling til Stortinget som ble avgitt i dag 08.12 20. Avgiftene for snøscooter  blir som foreslått av regjeringen, men med den veldig viktige endring at avgiftene på kubikk på maskiner  under 500 ccm fal ...
snoscooter
Sekretariatet
01.12.2020 22:57
På kvelden 1. desember kom årets store julegave til MC- og snøscooterfolket. Alle tunge motorsykler får lettelse i avgiftene.   Det utgjør for alle MC over 500 ccm ca 8.800 kroner i forhold til regjeringens forslag. Motorsykler under 500 ccm kan merke det mest, for de kan bli helt eller ne ...
snoscooter
Sekretariatet
12.11.2020 12:48
Formannskapet i Melhus kommune har vedtatt å sende et løypeforslag for snøscooter ut på høring. Nå kan kommunen få et fantastisk løypenett, og sammenkobling til løypene i Selbu og Tydal.   Snøscooterentusiastene i Melhus har arbeidet i snart 20 år for å få løyper i kommunen. Nå k ...
snoscooter
Sekretariatet
06.11.2020 10:02
Elias Ishoel har gått til topps i den amerikanske serien to år på rad. For verdens beste snøscootercross-fører det helt uaktuelt å sette seg på snøscooteren med promille i blodet når han er på scootertur med kompisene.   – Snøscooteren er et kjøretøy som krever mye av deg som ...
snoscooter
Sekretariatet
29.10.2020 13:45
Snøscooterens dag 2020 går som planlagt 7. november, og SIF understreker om at alle forhandlere vil følge både lokale og nasjonale Covid-19 råd. Lørdag 7. november markeres Snøscooterens dag hos forhandlere over hele landet. Klikk på en av linkene under for å finne din nærmeste forhandler. ...
snoscooter
Sekretariatet
15.10.2020 10:48
Bransjen og klubbene vil vise frem de positive sidene ved snøscooteren under Snøscooterens dag 7. november. Nå er lokale ordførere, rådmenn og næringssjefer invitert til dagen som markerer start på sesongen.   Lørdag den 7. november arrangeres Snøscooterens dag over hele landet. Dette ...

Viser nå nyheter fra SLEDTRAX
Nyhetsfeeden blir oppdatert hver halvtime.
Sist oppdatert 12:03:11

sledtrax
Mattias Sandberg
09.12.2020 07:00
Arctic Cat M Hardcore Alpha One med singelskena slog ned som en stenhård bomb 2019. En monorail i boggie anpassad för enkelhet i lössnön och smidighet i skogen. 2019 var också året då vi senast testade en lössnömaskin från Arctic cat och till 2021 har en del uppdateringar och justeringar g ...
sledtrax
Jörgen Valdemarsson
07.12.2020 07:00
Till förra säsongen såg denna modell dagens första ljus, en maskin som skulle vara ett stökigare alternativ till sitt knivskarpa syskon Pro Rmk. Med en uppsättning arga dämpare och en boggie som tillät skidorna att stå rakt upp i vädret blev det ingen förvåning att maskinen togs emot med ...
sledtrax
Andreas Renberg
04.12.2020 07:00
Säsongen 20/21 kommer att gå till historien i ett flertal kategorier. Corona lamslog en hel värld, snön kom inte förrän långt in på senhösten, och undertecknad kommer att testa en skoter som inte alls liknar någon av de tidigare långtestarna. Det är hög tid att presentera Lynx 49 Ranger ...
sledtrax
Henrik Nilsson
03.12.2020 10:15
Hjälmen är ett av de viktigaste skydden man har som skoterförare. Det faller sig därför naturligt att man skall tänka sig för när man köper en ny hjälm. Den skall sitta skönt och skydda bra, sen skall den såklart passa en i både stil och pris. Som en nykomling inom premiumsegmentet har ...
sledtrax
André Jonsson
02.12.2020 07:00
Ända sedan Adam & Evas tid har människan tagit fram nya plagg i samma takt som teknik och material utvecklats. Inför säsongen 2021 har vi dock kommit långt ifrån att bära några löv eller sälskinn, dagens material tål både tuff behandling, vatten och kan transportera ut fukt genom sma ...
sledtrax
Henrik Nilsson
30.11.2020 07:00
Det är dags för oss på Sledtrax att äntligen meddela att vi kommer att köra Yamahas hetaste nyhet. Legenden som har återuppstått och sett till att återinföra en grovkalibrig 2-takts motor till Yamahas utbud. Det är såklart Yamaha Mountain Max 154 vi pratar om! En renodlad lössnömaskin s ...
sledtrax
Andreas Renberg
27.11.2020 07:00
2020 närmar sig sitt slut. Det betyder att kläder, skotrar och andra produkter pumpas ut för att hinna till skoterfantaster innan säsongen 2021 drar igång på allvar. Precis som föregående år är förväntningar höga, och suget att få börja testa produkterna stort. I år kommer vi som tid ...
sledtrax
André Jonsson
25.11.2020 08:00
Det är inte alltid det lättaste med ett nyförvärv av en snöskoter, oavsett om den är ny eller begagnad. Men med en begagnad maskin har också slitaget påbörjats. Och det är en hel del saker man som köpare bör vara observant på. Vi på Sledtrax tänkte att vi ska gå igenom vad man bör h ...
sledtrax
Henrik Nilsson
23.11.2020 08:40
Denna säsong inleder vi med en helt ny garderob och inte bara det. I år kommer vi i klädguiden att testa ett antal klädmärken i sin helhet. Från topp till tå, allt från sockar till hjälm. På detta sätt får vi en bra överblick om flertalet produkter av ett visst märke håller måttet, o ...
sledtrax
Mattias Sandberg
20.11.2020 07:00
Skoterkläder från de kändaste märkerna! Eftermarknads tillbehör och produkter från de största och mest eftertraktade tillverkarna! eller varför inte riktigt prisvärda varor från Raven. Allt detta och mycket mycket mer reas nu ut till superpris hos Sledstore som lanserar sin största REA f ...

Viser nå nyheter fra RETRIEVER
Nyhetsfeeden blir oppdatert hver halvtime.
Sist oppdatert 12:03:09

Retriever
Balsfjord kommune
08.12.2020 13:38
Høring - lokal forskrift for snøskuterløyper....snøskuterløyper med tilhørende løypekart på høring og offentlig ettersyn i 6 uker.Høringsfrist settes til...
Retriever
Radio Nordkapp
07.12.2020 17:22
Politikere var opptatte av snøskuterløyper i Kartlegging og verdsetting av friluftsområde»....slik at vi kan få saken om snøskuterløyper opp i...
Retriever
NRK Trøndelag
07.12.2020 15:12
Nei til snøskuter på militærøvelse.... Forsvaret får nei til snøskuterkjøring på Dovrefjell.Heimevernet har søkt om at det britiske Royal marines skal få bruke snøskutere...
Retriever
Nea Radio
06.12.2020 16:44
Tirsdag behandler formannskapet i Holtålen, snøscooterløypa mellom Ålen og Tydal.Formannskapet i Holtålen vedtok i oktober å legge forslaget om
Retriever
Sørlandsavisen
05.12.2020 06:00
Avanserte elbiler og støvete veteranbiler - alle får kjærlig behandling hos Bilverksted Sør på Lund.-Det kreves mye utstyr for å serve en
Retriever
Bike
04.12.2020 15:19
Marolo er en fransk utvikler og produsent av unike løsninger for løfteanordninger til profesjonelle verksteder, enten det er til MC, ATV,
Retriever
Doffin
03.12.2020 16:07
Avtale mellom Randaberg kommune og stiftelsen Alternativ til Vold (ATV).... Avtale mellom Randaberg kommune og stiftelsen Alternativ til Vold (ATV)...
Retriever
Innherred
03.12.2020 13:16
Snøscooter i Levanger: -...tillatelse til bruk av snøscooter til eier av hytte for transport av bagasje og utstyr mellom bilveg og hytte som ikke ligger...
Retriever
Rendalen Kommune
03.12.2020 12:17
Vedtak om utvidelse av snøscooterled -... Rendalen kommunestyret vedtok utvidelse av snøscooterled fra Vamfjellet til Engerdal kommunegrense.
Retriever
DinSide
03.12.2020 11:46
Forslaget var en ny trafikkforsikring på 5,85 kroner per døgn for elbil, det samme som for motorsykler.I tillegg ønsket de innstramming av
Retriever
Brunsvika
02.12.2020 12:49
15 tiden onsdag var de på FV 64 et stykke innenfor bomstasjonen på Averøya der de holdt på med en moped eller motorsykkel.
Retriever
Europalov
02.12.2020 11:37
MC-forordningen: endringsbestemmelser om restkjøretøyer i klasse L i forbindelse med covid-19-pandemien.... 168/2013 om godkjenning av mopeder og motorsykler...
Retriever
Norsk Motorcykkel Union
02.12.2020 10:32
I statsbudsjettavtalen inngått mellom Regjeringen og FrP ligger en reduksjon i avgiftene på MC.... Dette er et skritt i riktig retning hva angår avgifter på MC selv om vi ikke kan sies å være i mål.MC...
Retriever
Radio Nordkapp
30.11.2020 09:41
Jobber med saken om snøskuterløyper i Nordkapp.... Arbeidet med snøskuterløyper pågår i Nordkapp.... Planavdelingen i Nordkapp kommune jobber for at saken med snøskuterløyper...
Retriever
Sørlandsavisen
28.11.2020 06:00
Veteranbil ble bobil:
Retriever
Altaposten
27.11.2020 15:30
Dette illustrert med en lett forståelig illustrasjon - hold avstand - minst en ATV.... Hold avstad - minst en ATV.
Retriever
NRK Vestfold og Telemark
25.11.2020 07:47
Han er også dømt for å ha kjørt motorsykkel i narkorus og må betale en bot på 5000 kroner.
Retriever
Lyd & Bilde
24.11.2020 09:33
Elektrisk motorsykkel fra KYMCO....vil bære navnet KYMCO F9.Serial 1-elsykkelen er "Powered by Harley-Davidson" og er samtidig en hyllest til selskapets første motorsykkel...
Retriever
Sørlandsavisen
23.11.2020 22:51
Han står foran et sjeldent eksemplar av en veteranbil, en Porsche 911, 1976-modell.Da Thomas Steen så drømmebilen på finn.no, var det bare å
Retriever
Resett
22.11.2020 08:06
Populær vei for mc-førere og bilentusiaster får nå nye fartsbegrensinger.Gamle Mossevei mellom Hvervenbukta sør i Oslo og til Tusenfryd har i
Share via
Send this to a friend