ATV nyheter

ATV

ATV og UTV blir stadig mer populært i Norge, skriver Reitwagen.no

ATV

Ny forening med fokus på ATV- og snøscooterbransjen i regi av Polaris og Erling Sande

ATV

Reitwagen.no – Rekordbesøk på Oslo Motor Show i helgen

ATV

Årets Oslo Motor Show – Stappfullt av utstillere: Klart for mer enn 50.000 besøkende

ATV

Statsbudsjettet med et klart budskap: Nå bør du kjøpe MC, snøscooter, ATV/UTV før nyttår!

Nå bør du benytte tiden frem til årsskiftet med å kjøpe deg ny MC, snøscooter eller ATV/UTV om du vil spare deg for 2,8 prosent i avgift. Utgangspunktet for justeringer i Statsbudsjettet som ble fremlagt i dag er at dagens avgifter indeksreguleres med 2,8 prosent, hvilket betyr at avgiftsnivået beholdes på samme nivå i 2023 som i 2022.

ATV

Reitwagen.no – Tips om enkel daglig kontroll av ATV og UTV

En trygg tur eller arbeidsrunde på din ATV eller UTV starter med at den er i god teknisk stand. Det tar kort tid å gjennomføre en enkel daglig kontroll av maskinen. Les mer i Reitwagen.no saken nedenfor.

ATV

Suksess for ATV sikkerhetskurs på Vegårdshei: Drakenhoff Company jobber med å utvikle videokurs av kurset for forhandlere og ATV-klubber

Den eventyrlige Færsnes Gjestegård i Vegårdshei dannet rammen for det første sikkerhetskurset for ATV som ble gjennomført sist helg. Kurset i regi av ATV Importørenes Forening ble filmet og det utvikles nå et kombinert film og kurskonsept i samarbeid med Drakenhoff Company for forhandlere, ATV-klubber og ATV-brukere i Norge.

ATV

Norsk Førstehjelpsråd gir råd om hjelm i ulykkessituasjoner!

Hva skal du gjøre om du er den første som kommer til en motorsykkelulykke, ATV eller snøscooterulykke med hensyn til hjelmen? Vi har spurt daglig leder Thomas Berg Green i Norsk Førstehjelpsråd og Paramedic og MC-førerutvikler Erik Myrberget om råd. Videre har Stiftelsen Norsk Luftambulanse mye god informasjon om temaet. Her har vi samlet mye nyttig informasjon om det viktige teamet.

ATV

Reitwagen.no – ATV tiltak i Nasjonal tiltaksplan for trafikksikkerhet på vei 2022-2025

Nasjonal tiltaksplan for trafikksikkerhet på vei 2022-2025 er utarbeidet av Statens vegvesen, politiet, Helsedirektoratet, Utdanningsdirektoratet, Trygg Trafikk, fylkeskommunene og åtte storbykommuner. Videre har mange aktører og interesseorganisasjoner vært bidragsytere som ATV Importørenes Forening.

ATV

Polaris vil satse stort med Alta Motorsenter

Alta Motorsenter kan bli viktig hjerte i Polaris satsing i Norge og Europa. Ja, det kan bli et slags europeisk senter for Polaris snøscootersatsning, skriver avisen iFinnmark. – Dette ble et veldig vellykket besøk, sier Truls Tvete til Reitwagen.no. Polaris har klare ambisjoner for vekst i Norge.

ATV

Velg rett dekk på ATV

Det er viktig å velge riktig type dekk til din ATV ut ifra bruksområde. De fleste nye ATV leveres med nye med allrounddekk, ofte tilpasset terreng. Spør din forhandler om gode råd.

ATV

Polaris som importerer snøscootere, ATV og Indian motorsykler lanser Goupil nyttekjøretøy i Norge

Askim-selskapet Polaris Norway AS utvider sortimentet. Det amerikanske konsernet som er kjent for Indian snøscootere, Polaris snøscootere og Bennington-potongbåter ruller nå ut Goupil nyttekjøretøy i Norge. Dermed får de et fransk produsert Polaris produkt i porteføljen også.

ATV

Ny ATV butikk i Midt-Troms: – Flott TV-innslag om det nye Rockmann Motorsenter i Sørreisa i Troms Folkeblad

– En stor begivenhet, sier ordfører Jan-Eirik Nordahl fra Arbeiderpartiet. Folkebladet, som er en lokalavis som dekker Midt-Troms og som utkommer på Finnsnes, har i dag lagt ut en flott video i dag i forbindelse med åpningen av Rockmann Nord AS sitt motorsenter i Sørreisa. – Vi tror på vekst i årene fremover, sier Tor Edvard Eriksen som er daglig leder for Rockmann Nord AS i Sørreisa.

ATV

2022 blir trolig tidenes MC, snøscooter, ATV, båt, vannscooter og bil år i Norge!

Vi har lagt 2021 bak oss og ser frem mot et spennende 2022. Covid-19 sørget for Norgesferie i 2020 og 2021. 2022 blir trolig en repetisjon av de to foregående årene: Norge og opplevelser i Norge vil stå i fokus i år også. Dermed er det nok langt flere som vil sikre seg gode opplevelser i hjemlandet på MC, snøscooter, ATV, båt, bil og vannscooter også i år.

ATV

Kinetic – Ny elektrisk Polaris RANGER

I dag slapp Polaris Industries pressemelding om ny elektrisk Polaris Ranger. Denne har vi gledet oss til. Her er noen av høydepunktene!

ATV

Snøscooterens dag ble en kjempesuksess over hele landet!

Over hele landet ble Snøscooterens dag markert i går. Fullt hus med kunder fra tidlig om morgen til sent på kveld var fasiten for TBB i Trysil. Fem snøscootere solgt og snøscooterfest på «Laaven restaurant i Trysil sentrum. Trysil Bilberging, TBB, er en av landets mange snøscooterforhandlere som markerte Snøscooterens dag i går.

Eksterne ATV nyheter

Viser nå nyheter fra AIF
Nyhetsfeeden blir oppdatert hver halvtime.
Sist oppdatert 30.05.2023 - 20:00:07.

ATV og UTV utstilt på Oslo Motor Show 2022
4hjuling
Sekretariatet
26.10.2022 12:29
Oslo Motor Show 2022 helgen nærmer seg og går av stabelen 28. – 30. oktober 2022 på NOVA Spektrum i Lillestrøm utenfor Oslo. Det er åpent Fredag: 10:00-19:00 — Lørdag: 10:00-19:00 — Søndag: 10:00-17:00. På ATV og UTV siden stiller BRP med stor stand i Hall D på D02-07. BRP er en av ve ...
Enkel daglig kontroll av ATV & UTV
4hjuling
Sekretariatet
21.09.2022 11:29
En trygg tur eller arbeidsrunde på din ATV eller UTV starter med at den er i god teknisk stand. Det tar kort tid å gjennomføre en enkel daglig kontroll av maskinen. Det vil gjøre det enklere, morsommere og sikrere å bruke den. En huskeregel B.L.O.D . Bremser – Lys – Olje – Dek ...
Vellykket sikkerhetskurs med ATV gjennomført i Vegårshei
4hjuling
Sekretariatet
21.06.2022 17:39
Lørdag 18 og søndag 19 juni ble det gjennomført sikkerhetskurs med ATV i Vegårshei. Kurset tok for flere sentrale temaer for god og trygg bruk av ATV under ulike kjøreforhold. Det er mange tips du som bruker av ATV kan ta med deg for å gjøre bruken av din ATV tryggere, morsommere, lettere og ...
NYTTIG EKSTRAUTSTYR PÅ DIN ATV
4hjuling
Sekretariatet
11.05.2022 16:24
ATV og SBS (side by side) kjøretøy kan utstyres for å passe dine behov og bruksområde. Det finnes et stort utvalg av originalt tilbehør slik at du kan få enda mer ut av din maskin. Vi har laget en liten liste med populært tilbehør som mange vil ha glede av. Tilbehøret kan kjøpes hos din [& ...
Ny Nasjonal tiltaksplan for trafikksikkerhet og ATV
4hjuling
Sekretariatet
16.03.2022 19:49
Planen peker på 15 hovedinnsatsområder som skal vies særlig oppmerksomhet. Blant annet er det i de nærmeste årene viktig å jobbe for å få ned ulykkestallene knyttet til blant annet fart, rus, unge og eldre trafikanter, og MC. – Norge er verdens mest trafikksikre land, men det kan ikke bli ...
Velg rett dekk på ATV
4hjuling
Sekretariatet
15.02.2022 22:55
Det er viktig å velge riktig type dekk til din ATV ut ifra bruksområde. De fleste nye ATV leveres med nye med allrounddekk, ofte tilpasset terreng. Kontaktflaten på et ATV-dekk mot underlaget er på størrelse med en håndflate, og det er derfor viktig at dette griper best mulig og at dekkene er ...

Viser nå nyheter fra RETRIEVER
Nyhetsfeeden blir oppdatert hver halvtime.
Sist oppdatert 30.05.2023 - 20:00:08.

- Før brukte vi snøscooter, no køyrar vi båt
Retriever
Norsk Polarinstitutt
30.05.2023 10:21
- Før brukte vi snøscooter, no køyrar vi båt.... Dei første åra køyrde vi med snøscooterar på isen, men med varmare klima er det umogleg no og vi bruker vi...
Fløy MC på tur over Brokke-Suleskard
Retriever
N247.no
30.05.2023 08:18
Fløy MC på tur over Brokke-Suleskard.... David Ingebrethsen var med som lærling på lett MC, og med seg som læremester hadde han Richard Tørressen.
Dramatisk pinseavslutning for MC-fører
Retriever
Jarlsberg
29.05.2023 21:57
Dramatisk pinseavslutning for MC-fører....Holmestrand etter melding om brann i en motorsykkel. -... Føreren var på tur da motorsykkelen plutselig fusket litt...
Veteran tapt i brann
Retriever
TV2 Direkte - Kortmelding
29.05.2023 21:04
Mandag kveld rykket Vestfold interkommunale brannvesen ut etter melding om brann i en motorsykkel i Holmestrand.... Fører var på tur da motorsykkelen...
Brann i motorsykkel
Retriever
NRK Vestfold og Telemark Kortmelding
29.05.2023 17:58
Brann i motorsykkel.... Nyhetssenter Vestfold og Telemark Brann i motorsykkel Brannvesenet rykker ut på brann i motorsykkel i Holmestrand.
Fra torsdag må du ha eget kurs for å kjøre fort med båt
Retriever
Radio Haugaland
27.05.2023 15:28
Skal du kjøre fritidsbåt eller vannscooter over 50 knop fra 1. juni, holder ikke den vanlige båtførerprøven....50 knop med fritidsbåt eller vannscooter.
Share via
Send this to a friend