Mer morsomt med Pål Anders Ullevålseter og MC Oslo

Bjørn Richard Johansen
MC Oslo med gode nyheter ved inngangen til Motorsykkelens Uke og MC messen. Pål Anders Ullevålseter har i lengre tid arrangert gruskurs sammen med MC Oslo. Nå utvides samarbeidet.
Kim Harald Jøranli og Pål Anders Ullevålseter.

Gleder seg til messen
MC Oslo gleder seg til MC messen og lanserer flere gode nyheter. Nå om Pål Anders Ullevålseter. På MC Messen skal blant annet Honda ha sin utstilling hos MC Oslo. Det samme skal BMW.

Kjent beliggenhet på Alnabru.

Kjent MC butikk i Oslo
MC Oslo er kanskje mest kjent som Norges største forhandler av motorsykler fra Honda og BMW, men har også utstyrsbutikk og verksted på Furuset i Oslo, samt nettbutikk som nylig ble relansert.

Kjent råd fra Pål Anders Ullevålseter.

Gruskurs med Pål Anders fra 2020
Siden 2020 har MC Oslo også arrangert gruskurs sammen med Pål Anders Ullevålseter. I år settes det opp flere MC-kurs, tilpasset både nybegynnere, litt erfarne og erfarne adventure-førere. Nybegynnere og litt erfarne førere tilbys et fire timers kurs i Oslo, mens de erfarne møtes på Gol eller Magnor for en hel dag med gruskjøring.

Foreløpig er det kurs-billetter for vårsesongen som nå ligger ute for salg på MC Oslo sine nettsider.

Kim Harald Jøranli, daglig leder hos MC Oslo.

Også andre kurs med Pål Anders Ullevålseter og MC Oslo er i støpeskjeen. Kim Harald Jøranli, daglig leder hos MC Oslo, er glad for det stadig tettere samarbeidet med Norges mest kjente motorsykkelfører.

Pål Anders Ullevålseter i Hubriding.no filmen.

Et ikon
– Pål Anders Ullevålseter er et ikon i det norske MC-miljøet og alle har mye å lære av ham, sier Kim Harald Jøranli.

Pål Anders Ullevålseter er selv også godt fornøyd med at samarbeidet forlenges og utvides.

– MC Oslo har et stort nedslagsfelt og kursene fylles raskt opp, noe som er veldig motiverende for meg som kursinstruktør, sier Pål Anders Ullevålseter.

Rudskogen. En fantastisk bane og ypperlig for førerutvikling på MC.

Heldagstreff på Rudskogen
Dette er ikke eneste kurssatsingen fra MC Oslo i år. I juli har de satt opp førerutviklingskurs på Rudskogen Motorsenter.

– Vi har nettopp lagt ut billettene for salg, men ser allerede stor interesse fra MC-miljøet. Det er noe helt spesielt å kjøre på Rudskogen og bli kjent med både egne og motorsykkelens grenser, sier Kim Harald Jøranli.

Kim Harald Jøranli med mobilen som viser MC Oslo sin nettbutikk.

Økt fokus på kurs
MC Oslo-sjefen varsler økt fokus på både kurs og reiser i tiden fremover.

– Vår visjon er å skape MC-glede. Vi tror bedre kjøreferdigheter gir tryggere sjåfører og mer kjøreglede. For oss er den pågående kurssatsingen en naturlig forlengelse av vår satsing på motorsykler, verksted og utstyr, avslutter Kim Harald Jøranli.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend