Bånn gass for Oslo Motor Show i år - fredag 27. til søndag 29. oktober

Bjørn Richard Johansen
Klart for Oslo Motor Show 2023. I år skal biler av alle tenkelige kategorier prege den årvisse motorfesten på Lillestrøm. Med andre ord: Det er klart for Oslo Motor Show igjen.
Forventer fullt hus neste helg!

– Fra årets meny kan man velge mellom nytt og gammelt, fornuftig og unyttig, polert og røft, raskt og sløvt, dyrt og billig, tungt og lett eller klassisk og banebrytende. Eller hvorfor velge egentlig? Hvorfor ikke bare nyte helheten, spør Tommy Larssen som er Nova Spektrum sin prosjektleder for Oslo Motor Show.

Tommy Larssen er Nova Spektrum sin prosjektleder for Oslo Motor Show.

Ikke en cm til overs
Selv om det er relativt tidlig, er hver tilgjengelige kvadratmeter allerede disponert. Mange står i kø, i tilfelle noen kaster inn håndkleet i siste liten. Det gir arrangørene mulighet til å finslipe detaljer for å sikre både utstillere og besøkende en unik og givende opplevelse under Oslo Motor Show.

Blir mye flott å se!

Unike biler og motorsykler i fleng
– Jeg har nå holdt på med dette siden starten. Aldri har vi hatt med så mange kjøretøy som er unike i verdenssammenheng. I år har vi blant annet noen helt spesielle godbiter fra BMW, Audi, Maserati, Mercedes og Ferrari. Noen av disse bilene har aldri vært vist i Norge tidligere, og kan ta pusten fra både entusiastene og andre. Slikt trekker folk, mener Tommy Larssen.

MC fans har mye å se frem til!

Oslo Motor Show har lenge fått lov å vise kjøretøy fra anerkjente samlinger som bil-museet til BMW og garasjen til Arne Fredly. I år har arrangørstaben valgt objekter fra flere samlinger enn noen gang. Det kommer til å prege årets show.

Gode minner fra gamle dager!

Nye biler og lanseringer
Nye biler gjorde sitt inntog på Oslo Motor Show for noen år siden, og har nå blitt et fast innslag på utstillingen. Flere ganger har det vært europa- og norgeslanseringer av nye bilmodeller på Oslo Motor Show.
– Det ser ut til å bli en del slike i år også, røper messegeneral Larssen.

Ingen tvil om at Tommy gleder seg!

Tro mot sine røtter
Oslo Motor Show-arrangørene har ikke glemt hva som gjorde showet til landet ledende. Derfor vil man som vanlig finne et bredt og fornyet utvalg av kjøretøyer, ikke minst fra de over 70 entusiastklubbene som skal delta med sine stander.

Sterke biler. Sterke farger. Fin lakk!

I bakgården ved Nova Spektrum vil mange andre dyktige kappkjørere gjøre sitt ytterste for å imponere et kyndig og kresent motorsportpublikum. Til fryd for øyne, neser og ører. Mange kilo gummi skal legges igjen på banen.

Feite gatebiler, overdådige amcars, nostalgiske veteraner og ekstreme sportsbiler, har sin naturlige plass på Oslo Motor Show. Spektakulære MCer har de også funnet plass til. Og ikke minst de fantastiske truckene med utrolige motivlakkeringer. De flotteste av dem konkurrerer om gjeve titler og pokaler.

Sett av tid til et besøk innom messen neste helg!

Håper på ny besøkesrekord
– Årets programmet vil styrke vår posisjon som landets ledende motor-event. Årets Oslo Motor Show er det 13. i rekken, og det tror jeg borger for lykke, sier messegeneral Tommy Larssen ubeskjedent.  Han legger til at fjorårets besøksrekord på over 53.000 besøkende skal utfordres, men er usikker på hvordan inflasjon, rentenivå og slikt vil virke inn på besøket. Det kan slå begge veier, men jeg er optimist, avslutter Larssen.

Thomas J. Winther i NMCU/Bikelife Norge leder årets jury på Oslo Motorshow.

Fakta om OMS 2023:

Norges største motorshow

Arrangør: Nova Spektrum og Förlags AB Albinsson&Sjöberg (FABAS)

Antall utstillere: ca. 180

Antall kjøretøyer utstilt: Over 1000 stk

Utstillingsareal: ca 40.000 kvm + 7.000 kvm utendørs rallybane

Tid: 27. til 29. oktober

Besøkstall i 2022: ca. 53.023

Arrangeres for trettende gang!

https://arkiv.novaspektrum.no/s/msScoSiMcB3FTTa

Følg med for flere nyheter: Arrangementets nettsider hvor det løpende blir lagt ut info. 

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend