Folkeaksjon for å få oppfølger av snøscooter-suksessen på TV2: Mer enn 377.500 har sett Facebook-melding og 11.500 har signert på krav om sesong II

Bjørn Richard Johansen
«Sledheads – et snøskuterliv» som gikk på TV2 i høst ble en kjempesuksess. Nå jobbes det for å få TV2 til å lage en ny serie i løpet av vinteren så det kan bli en sesong 2 av Sledheads til høsten.
Sledheads – et snøskuterliv” – Snøscooterliv ble populært og nærmes som folkefjernsyn å regne.

Maria Sandberg som er en av hovedrolleinnehaverne har tatt initiativet til en underskriftskampanje på sosiale medier og samlet på 3 dager nær 11.500 støttespillere.

Maria Sandberg og Sondre Zachariassen som er to av hovedpersonene i serien.


Stor interesse
– Vi håper vi skal få overtalt TV2 til å lage en ny serie, sier Maria Sandberg. Link: Klikk her for å gi din støtte til prosjektet.

– Denne Facebook posten har nådd 377.422 personer på et par tre dager. Denne Facebook posten er delt utrolige 1.378 ganger så langt, forteller Sandberg.

– Det er utrolig hyggelige kommentarer som kommer om programmet som ble et populært familieprogram. Videre har vi alle i programmet fått mange kommentarer fra foreldre som har ungdommer som kjører snøscooter, og som nå har sett det positive med denne interessen for natur, opplevelser og vennskap, understreker Maria Sandberg.

Marlene Føre Frantzen er en av deltakerne i serien.

Nye folkelige helter
I serien møtte vi blant annet Maria Sandberg, Sondre Zachariassen og broren Snorre ZachariassenMarlene Føre FrantzenStefan JohannessenChristoffer «Furu» FuruKristian HolmElisabeth NordskogRamona Johansen og Martin «MAFO» Olsen. De har blitt nye folkehelter i Nord-Norge så vel som i resten av landet. Med ett ble snøscooter livet til disse ungdommene i Nord-Norge blitt hyggelig kveldsunderholdning i de tusen hjem rundt om i Norge.

Kjempesuksess
«Sledheads – et snøskuterliv» ble en kjempesuksess.
– Det var utrolig morsomt at serien ble så godt mottatt i markedet, sa produsent og daglig leder Silje Bürgin-Borch i Alfred Film og TV i Tromsø som har vært ansvarlig for produksjonen av «Sledheads» til Reitwagen.no nylig.

– Som nordnorsk serieskaper er det alltid ekstra viktig for meg å få de nordnorske historiene på TV. Det at TV 2 har satset på en sesong av Sledheads er i selg selv utrolig flott. Og jeg tror vi kan fortsette å engasjere publikum i flere sesonger med denne gjengen, så jeg håper absolutt på at TV 2 skal satse videre, sier Silje Bürgin-Borch i Alfred Film og TV i Tromsø.

– Jeg har aldri i min karriere opplevd underskriftskampanjer for flere sesonger, og 11.500 underskrifter er jo et svimlende antall mennesker som har engasjert seg. Det er utrolig stas, at serien vekker et sånt grasrotengasjement, sier Silje Bürgin-Borch.

Rundt 100.000 seere fulgte de tre episodene da de stod på sendeplanen fra slutten av oktober og ut november. 150.000 har så langt sett episode 1 på TV2 Sumo og TV2 Zebra. På TV2 Sumo kan du fortsatt se den populære serien.

Jan-Petter Dahl i TV 2

Gode seertall
– TV 2 er fornøyde med at rundt 100.000 har valgt å følge serien så langt, med rundt 150.000 seinger på første episode, sa pressesjef Jan-Petter Dahl i TV 2 til Reitwagen.no etter endt serieslutt nylig. De som ikke har sett serien kan fortsatt gå inn på TV2 Sumo og se serien.

 For å støtte opp om initiativet til Maria Sandberg.

Link: Klikk her for å gi din støtte til prosjektet.

Fotos: TV2

Share via
Send this to a friend