Ducati MotoE-sykkel: Første gang på Misano-banen

Paal-Christian Hansen
Ducati-prototypen som skal kjøre i FIM Enel MotoE World Cup fra 2023, har fullført sine første runder på banen ved Misano.Ducati tester med MotoE

Ducati MotoE-sykkelen har gjennomført de første testene på Misano World Circuit Marco Simoncelli. Fra og med 2023-sesongen, vil Ducati være den eneste leverandøren av motorsykler til FIM Enel MotoE™ World Cup, den elektriske klassen i MotoGP™ World Championship.

Blir spennende å følge utviklingen på El-fra Ducati
Under testingen evaluerte man de tekniske egenskapene og potensialet til Ducatis første elektriske motorsykkel. De største utfordringene i utviklingen av en elektrisk racermotorsykkel er fortsatt knyttet til størrelsen, vekten og rekkevidden til batteriene. Ducatis færste mål er å bygge elektriske motorsykler med høy ytelse og lav vekt, og gjøre disse tilgjengelig for alle FIM Enel MotoE™ World Cup-deltakere. Fokus for prosjektet er, i tillegg til bedre ytelse, reduksjon av vekt og konsistens på kraftleveransen.


Snart på norske veier også
Med bakgrunn i de erfaringene man gjør seg i World Cup, er det neste målet er å lage elektriske Ducatier for veibruk som er sporty, lette, spennende og i stand til å tilfredsstille alle entusiaster.

Trolig vil utviklingen nå gå raskt, slik at vi snart garantert også får elektriske alternativer fra Ducati på norske veier. Vi lever i en veldig spennende tid i utviklingen av MC-markedet!

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend